«Σήμερα θα ήμασταν στο Περιστέρι, αγκαλιά στον επιτάφιο…»: Δύσκολες ώρες για την Δανάη Μπάρκα, συγκινούν τα λόγια της

May 4, 2024

«Σήμερα θα ήμασταν στο Περιστέρι, αγκαλιά στον επιτάφιο…»: Δύσκολες ώρες για την Δανάη Μπάρκα, συγκινούν τα λόγια της


Διαφ.

Η Μεγάλη Παρασκευή αποτέλεσε μια ιδιαίτερη ημέρα για τη Δανάη Μπάρκα, καθώς επέλεξε να τιμήσει τη μνήμη του παππού της, του οποίου τα γενέθλια έπεφταν ακριβώς εκείνη την ημέρα, εννέα χρόνια μετά τον θάνατό του.

Η παρουσιάστρια του Mega δημοσίευσε ένα ιδιαίτερα συναισθηματικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λέγοντας πως εάν ζούσε ο παππούς της θα ήταν μαζί αγκαλιά στον επιτάφειο.

«Σαν σήμερα γεννήθηκε ο παππούς μου. Θα ήταν 89 ετών και θα ήμασταν στο Περιστέρι, αγκαλιά στον επιτάφιο. Παππού μου είσαι πάντα δίπλα μου, το ξέρω. 9 χρόνια και είναι σαν χθες» έγραψε συγκινημένη η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε την συγκινητική ανάρτηση:

Δανάη Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα χορεύει σε ξέφρενους ρυθμούς το “Ζάρι” και η γιαγιά της την κοιτάει αποσβολωμένη να κάνει το “φίδι”

Η Μαρίνα Σάττι φεύγει την Κυριακή 28 Απριλίου για το Μάλμε της Σουηδίας για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision με το τραγούδι «Ζάρι».

Η Βίκυ Σταυροπούλου λίγο πριν πάει στο Γαλάτσι για το 10ο live του J2US απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης μαζί με την κόρη της, Δανάη Μπάρκα και με τη μητέρα της. Και οι τρεις τους επέλεξαν να ακούσουν και τη Μαρίνα Σάττι και να χορέψουν στο ρυθμό του «Ζαριού».

Μάλιστα, η Δανάη Μπάρκα πρότεινε στον Φωκά Ευαγγελινό να της επιλέξει για την ομάδα της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: