Όλοι λένε πως τον χώρισε και τους δίνει την καλύτερη απάντηση: Η Δανάη Λιβιεράτου αποστομώνει τους κακοπροαίρετους

May 4, 2024

Όλοι λένε πως τον χώρισε και τους δίνει την καλύτερη απάντηση: Η Δανάη Λιβιεράτου αποστομώνει τους κακοπροαίρετους


Διαφ.

Η Δανάη Λιβιεράτου και ο Pablo Miller είναι ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό όμως οι φήμες τους ήθελαν να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

O Pablo Miller, ασχολείται με τη μουσική, που είναι ένα από αυτά που τον ενώνει με την όμορφη Δανάη, ενώ έχει και τη δική του μπάντα. Θυμίζουμε επίσης ότι έχει μουσική φλέβα καθώς ο μπαμπάς του ήταν επί χρόνια κιθαρίστας του Sting.

Πρόσφατα, ο Pablo Miller κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι και η Δανάη Λιβιεράτου βρήκε τον τρόπο να διαψεύσει όλες τις φήμες χωρισμού που κυκλοφορούσαν.

Η κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ, που χαράζει την δική της πορεία, είναι πολύ ενεργή στα social media και μοιράζεται μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητά της.

Έτσι λοιπόν, αμέσως μόλις κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του αγαπημένου της, δεν παρέλειψε να κάνει και δύο σχετικές αναρτήσεις για να προωθήσει το κομμάτι και να τον στηρίξει δημόσια.

Δήλωσε περήφανη για εκείνον και όλα δείχνουν πως εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που τίποτα δεν μπορεί να μπει ανάμεσά τους και να τους χωρίσει.

25χρονος κούκλος: Ο πάμπλουτος άντρας που έκλεψε την καρδιά της κόρης της Εύης Αδάμ, Νεφέλης Λιβιεράτου

Η Νεφέλη Λιβιεράτου φαίνεται πως έχει κληρονομήσει τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά των γονιών της και έχει “κάψει” πολλές καρδιές, αν και ελάχιστοι γνωρίζουν τη σχέση που είχε με γόνο γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας.

Η άγνωστη σχέση της Νεφέλης Λιβιεράτου

Ειδικότερα, η κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου, πριν από μερικά χρόνια, το 2020, είχε σχέση με τον Αλέξανδρο Λαρσινό, γιο του επιχειρηματία Γιάννη Λαρσινού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2018, σε ηλικία μόλις 58 ετών.

Ο Αλέξανδρος Λαρσινός έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Geneva Business School, ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζεται στο Golden Yachts.

Αγαπάει το βόλεϊ και μάλιστα έχει παίξει στην Α1 κατηγορία, ενώ ήταν παίκτης και της ελβετικής ομάδας Chenois Gevena.

Το ζευγάρι σήμερα έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Η Νεφέλη Λιβιεράτου είχε κλέψει την καρδιά γόνου γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας


Πηγή

Διαβάστε επίσης: