Χαμογελά από ψηλά η Αλίκη: Γαμπρός ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, η γυναίκα που παντρεύεται και η αναγγελία γάμου

May 4, 2024

Χαμογελά από ψηλά η Αλίκη: Γαμπρός ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, η γυναίκα που παντρεύεται και η αναγγελία γάμου


Διαφ.

Ο γιος της διάσημης Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, ο Γιάννης, ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει την εργένικη ζωή του και να υιοθετήσει τον ιερό δεσμό του γάμου με την αγαπημένη της καρδιάς του. Η σύντροφός του, η Ελένη Κολτζή, είναι αυτή που τον ενέπνευσε να πάρει τη σημαντική αυτή απόφαση και να ετοιμαστεί για τον γάμο τους, ο οποίος θα λάβει χώρα σύντομα στον Πειραιά.

Δείτε την αναγγελία του γάμου του:

Γιάννης

Η σχέση του Γιάννη Παπαμιχαήλ με τους γονείς του:

«Με την μάνα μου αισθανόμουν ότι ήμουν σε μια φούσκα ασφαλείας, μου το μετέδιδε. Πράγμα που δεν ένιωθα πολύ με τον πατέρα μου γιατί ήξερα ότι θα τσακωθούμε. Κόντρα δεν είχαμε. Ο Δημήτρης ήταν τελείως διαφορετική προσωπικότητα από την μητέρα μου. Ήταν εξαιρετικός ηθοποιός αλλά δύσκολος άνθρωπος.

Ενώ η Αλίκη μπορεί να σε έφερνε κοντά της με το χαμόγελό της, ακόμα κι αν την έβριζαν, ο Δημήτρης σε αντίστοιχη περίπτωση θα σου απαντούσε δέκα φορές χειρότερα. Αν ανατρέξουμε στο παρελθόν, ο Δημήτρης είχε γίνει έξαλλος κι είχε χαστουκίσει δημοσιογράφους, όπως μου τα έχουν πει δηλαδή γιατί δεν είχα γεννηθεί», είχε δηλώσει στο παρελθόν ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Σχετικά με την διαθήκη του πατέρα του, που τον είχε αποκλειρώσει ήταν ένα γεγονός που τον σημάδεψε. «Άγγιξα την απόλυτη μοναξιά, ένιωσα την απόλυτη εγκατάλειψη…. Με διέλυσε, με πήρε στον τάφο μαζί του».

Την “έβαλε στη θέση της” με 12 λέξεις: Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ “τελείωσε” την Κατερίνα Καινούργιου με μία ατάκα

Έξαλλος με την Κατερίνα Καινούργιου έγινε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ για τον τρόπο που σχολίασε την απουσία του από το J2US του Σαββάτου.

Η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε μέσα από την εκπομπή “Super Κατερίνα” πως ο Γιάννης Παπαμιχαήλ είπε ψέματα ότι ήταν άρρωστος για να μην εμφανιστεί στις πρόβες του J2US.

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψή της, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και διέψευσε όσα είπε η παρουσιάστρια.

«Κουράστηκα, ό,τι είχα να γράψω το έγραψα και όπως ήταν αναμενόμενο όλα τα site σταμάτησαν να ασχολούνται. Εκτός από την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία δήλωσε, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι βάσει των δικών της πληροφοριών λέω ψέματα!

Κατερίνα, ξέρεις πολύ καλά ότι δεν έχει καμία απολύτως σημασία τι ισχυρίζεσαι. Σημασία έχει να μπορείς να το αποδείξεις. Μπορείς; Φυσικά και δεν μπορείς. Το έχω πει χιλιάδες φορές ότι πάντα λέω την αλήθεια. Από σεβασμό στο κανάλι και στους ιδιοκτήτες του δεν θα ασχοληθώ όπως θα έπρεπε μαζί σου…», έγραψε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Δείτε την ανάρτησή του 

Γιάννης Παπαμιχαήλ


Πηγή

Διαβάστε επίσης: