Ατύχημα στην Κέρκυρα: Γυναίκα “έφαγε” μπότη στο κεφάλι έξω από το δημαρχείο και όλοι έτρεχαν να την σώσουν

May 5, 2024

Ατύχημα στην Κέρκυρα: Γυναίκα “έφαγε” μπότη στο κεφάλι έξω από το δημαρχείο και όλοι έτρεχαν να την σώσουν


Διαφ.

Κανάτα στο κεφάλι γυναίκας έπεσε σήμερα, Μ. Σάββατο, στην Κέρκυρα, κατά την ρίψη των «Μπότηδων», στο ιστορικό δημαρχείο της Κέρκυρας.

Οι Μπότηδες είναι το πιο παραδοσιακό έθιμο στη νησί των Φαιάκων, το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, με κατοίκους να πετούν πήλινες κανάτες από τα μπαλκόνια.

Όπως ανέφερε το kerkyrasimera, ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Χαλικιόπουλος έριξε τον μπότη χωρίς να φανταστεί ότι κάποια γυναίκα περνούσε εκείνη την ώρα από το πεζοδρόμιο.

Στο κεφάλι γυναίκας έπεσε η κανάτα

Η γυναίκα έπεσε κάτω και έτρεξαν να τη βοηθήσουν, αλλά ευτυχώς όλα είναι καλά και δεν αναφέρθηκε σοβαρός τραυματισμός.

Ωστόσο, η γυναίκα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου της έκαναν δύο ράμματα στο κεφάλι.

Στην Κέρκυρα το Maestro: Έσπασαν τα κανάτια οι πρωταγωνιστές & ετοιμάζονται για τα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Το πολυσυζητημένο πρωταγωνιστικό ζευγάρι της τηλεοπτικής σεζόν από τη σειρά Maestro βρέθηκε στην Κέρκυρα για τις διακοπές του Πάσχα.

Συγκεκριμένα, η Κλέλια Ανδριολάτου και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, που καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη δραματική σειρά του Mega, δημοσίευσαν στο Instagram πλούσιο υλικό από το νησί.

Η γνωστή ηθοποιός πριν από μερικές ώρες κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από το πρωινό του Μεγάλου Σαββάτου, με το έθιμο των «Μπότηδων» και την Φιλαρμονική της Κέρκυρας να πρωταγωνιστούν.

Η μούσα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έγραψε στη λεζάντα του post της: «Πρωινό ξυπνητήρι ☀️ Φιλαρμονική». Τα like είναι ήδη χιλιάδες.

H ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Στην πανέμορφη Κέρκυρα για τις ημέρες του Πάσχα βρίσκεται και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Ο τηλεοπτικός μας «Maestro» είχε μία ευχάριστη συνάντηση με την Κλέλια Ανδριολάτου.

Ο ίδιος έγραψε στη λεζάντα: «Να μαζευόμαστε σιγά σιγά γιατί αρχίζουμε πάλι στο νησί… Καλό μας Πάσχα».

Σε ένα ακόμη στιγμιότυπο, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έδειξε το έθιμο των Μπότηδων ενώ σε μία κανάτα αναγραφόταν η λέξη Maestro.

Κέρκυρα

Όλο το καστ της σειράς του Mega βρέθηκε, πριν από κάποιες ημέρες, στους Παξούς για τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου που θα επιστρέψει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: