Χαρές για Γαρμπή – Σχοινά μετά από 27 χρόνια γάμου: «Διπλή γιορτή, διπλή χαρά, διπλή συγκίνηση, γεμάτη ευγνωμοσύνη»

May 5, 2024

Χαρές για Γαρμπή – Σχοινά μετά από 27 χρόνια γάμου: «Διπλή γιορτή, διπλή χαρά, διπλή συγκίνηση, γεμάτη ευγνωμοσύνη»


Διαφ.

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια. Οι δυο καλλιτέχνες μετρούν 27 χρόνια γάμου και δεν διστάζουν να μοιραστούν τη χαρά τους στα social media.

H τραγουδίστρια ανέβασε πριν από λίγα λεπτά μια πολύ τρυφερή φωτογραφία στην οποία ανταλλάσσει ένα φιλί με τον σύζυγό της.

«Πρώτη φορά στα 27 χρόνια που είμαστε παντρεμένοι συνέπεσε η επέτειος του γάμου μας με την Ανάσταση! Διπλή γιορτή, διπλή χαρά, διπλή συγκίνηση! Είμαι γεμάτη ευγνωμοσύνη! Διονύση μου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μας χαρίζει ο Θεός υγεία και να μας αξιώσει να γιορτάσουμε και 37 και 47 και 57 χρόνια μαζί! Καλή Ανάσταση! Καλό Πάσχα», έγραψε στο μήνυμά της η Καίτη Γαρμπή.

Καίτη Γαρμπή: «Βλέπω τον γιο μου και ανατριχιάζω, μπορεί επάξια να κρατάει μουσικό πρόγραμμα μετά από μένα»

Η Καίτη Γαρμπή μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε στον γιο της, Δημήτρη Σχοινά, που ακολουθεί τα βήματα των γονιών του στη μουσική, αλλά και στο ενδεχόμενο να δούμε όλη την οικογένεια να συνεργάζεται σε ένα σχήμα.

Όπως υπογράμμισε η τραγουδίστρια «βλέπω τον γιο μου και πραγματικά ανατριχιάζω. Λέω, “έγινε κι αυτό; Μεγάλωσε τόσο ο Δημήτρης, ώστε να μπορεί επάξια να κρατάει ένα πρόγραμμα μετά από μένα;”. Αυτό συμβαίνει κι εγώ το χαίρομαι. Κι όταν πάλι κατεβαίνει κι ανεβαίνω εγώ, αγκαλιαζόμαστε και φιλιόμαστε. Νιώθω πραγματικά υπέροχα».

Σχετικά με το ενδεχόμενο να συνεργαστούν και οι τρεις στο ίδιο σχήμα, η Καίτη Γαρμπή επεσήμανε «θα ήταν πολύ γραφικά να μας δείτε κάπου και τους τρεις μαζί, εμένα, τον Διονύση και τον Δημήτρη. Ο καθένας έχει πάρει τον δρόμο του, ο Δημήτρης είναι ακόμα μαζί μου, τον έχω κάτω από τα φτερά μου, αλλά κι εκείνος θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό και να ανοίξει τα φτερά του. Ο Διονύσης κάνει κάτι με πολύ μεγάλη επιτυχία, πολλά χρόνια τώρα και δε νομίζω να υπάρχει λόγος να το μοιραστεί».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: