100 χιλιάδες προβολές σε 8 ώρες: Όλη η χώρα είδε την κόρη της Μαίρης Συνατσάκη να τρέχει στο δάσος & να φωνάζει

May 5, 2024
Η κόρη της Μαίρης Συνατσάκη προβλήθηκε σε 100 χιλιάδες προβολές μέσα σε 8 ώρες, καθώς τρέχει στο δάσος και φωνάζει, προσελκύοντας το ενδιαφέρον όλης της χώρας.

100 χιλιάδες προβολές σε 8 ώρες: Όλη η χώρα είδε την κόρη της Μαίρης Συνατσάκη να τρέχει στο δάσος & να φωνάζει


Διαφ.

Στιγμές από την καθημερινή ζωή με την κόρη της, μοιράζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Μαίρη Συνατσάκη.

Μαίρη

Η γνωστή επιχειρηματίας και YouTuber, το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, ανέβασε ένα τρυφερό βίντεο στο Instagram, όπου η κόρη της Ολίβια εμφανίζεται να τρέχει στην ύπαιθρο, προσπαθώντας να προφέρει τις πρώτες της λέξεις.

Όλα πια ορίζονται από την κόρη μου, ο χρόνος όλος έχει να κάνει με εκείνη. Έχει αλλάξει τελείως η καθημερινότητά μου. Δεν είχα ποτέ προβλήματα με τον ύπνο, είχε αναφέρει σε τηλεοπτικές της συνεντεύξεις στο παρελθόν, η Μαίρη Συνατσάκη για τη νέα ζωή με την κόρη της.

Ο Ίαν Στρατής, πάντα παρών στο πλευρό τους, επιβεβαιώνει τη χαρά του ως πατέρας, προτιμώντας όμως να διατηρεί την ιδιωτικότητα της προσωπικής του ζωής και να μην αναδεικνύει τις στιγμές αυτές μέσω των μέσων ενημέρωσης.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η Μαίρη Συνατσάκη:

“Είσαι έγκυος;”: Σούσουρο με τη Μαίρη Συνατσάκη 1 χρόνο μετά τον ερχομό της κόρης της, η φωτο που άναψε “φωτιές”

Η Μαίρη Συνατσάκη ανάρτησε ένα βίντεο στα instastories, σήμερα, Κυριακή, το πρωί και έκανε τους ακόλουθούς της να αναρωτιούνται αν είναι έγκυος ξανά.

Το αινιγματικό βίντεο που δημοσίευσε η Μαίρη Συνατσάκη

Ειδικότερα, η influencer και επιχειρηματίας δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο κόβει στα δύο ένα αβοκάντο και το δείχνει στην κάμερα, κάνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους να πιστεύουν πως είναι και πάλι έγκυος και να τη ρωτούν σχετικά.

Η απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη αν είναι έγκυος

Ωστόσο, με νέο της στόρι, η παρουσιάστρια υπογράμμισε “Για κάποιον λόγο έχει γεμίσει το inbox μου με ερωτήσεις για το αν είμαι έγκυος με βάση το προηγούμενο στόρι. Δεν ξέρω πως μπερδευτήκατε έτσι. Εγώ απλά εννοούσα αυτό το συναίσθημα του να πετυχαίνεις σε τέλεια φάση το αβοκάντο σου, που είναι σχεδόν απίθανο, μιας που η καλή τους φάση κρατάει 4,5 δευτερόλεπτα”.

Η


Πηγή

Διαβάστε επίσης: