Είναι 7 χρόνια παντρεμένοι, έχουν 2 παιδιά: Η άγνωστη σύζυγος του Γιάννη Κότσιρα ζει μακριά απ’τα φώτα

May 5, 2024
Εδώ και 7 χρόνια είναι παντρεμένοι, έχουν 2 παιδιά: Η σύντροφος του Γιάννη Κότσιρα παραμένει σε απόσταση από τη δημοσιότητα.

Είναι 7 χρόνια παντρεμένοι, έχουν 2 παιδιά: Η άγνωστη σύζυγος του Γιάννη Κότσιρα ζει μακριά απ’τα φώτα


Διαφ.

Ο Γιάννης Κότσιρας έχει επιλέξει να μην εκθέτει την προσωπική του ζωή στα μέσα. Αυτή η επιλογή έχει βοηθήσει στο να διατηρήσει μια ξεκάθαρη διάκριση μεταξύ της καλλιτεχνικής του ταυτότητας και της ιδιωτικής του ζωής, ενισχύοντας τον σεβασμό που τρέφει το κοινό για εκείνον.

Η Οικογενειακή Ζωή του Γιάννη Κότσιρα:

Παρά τη διακριτική του παρουσία στα media, είναι γνωστό ότι ο Γιάννης Κότσιρας είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Πέρρου. Το ζευγάρι έχει μαζί δύο παιδιά και η σχέση τους φαίνεται να είναι γεμάτη αγάπη και στήριξη. Οι δύο παντρεύτηκαν πολιτικά τον Ιούνιο του 2016 και το επόμενο έτος ακολούθησε ο θρησκευτικός γάμος τους.

Η Γάμος στην Ραφήνα:

Η τελετή του γάμου τους πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στο κτήμα Laforet, κοντά στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Ραφήνας. Αυτή η επιλογή ενδεικνύει την επιθυμία του ζευγαριού για διακριτικότητα και ησυχία, μακριά από τα πολύβουα φώτα της δημοσιότητας.

Ακολουθούν Φωτογραφίες:

width=865 width=865 width=865 width=865

Γιάννης Κότσιρας στους “Μπαμπά-δες”:

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στην εκπομπή της ΕΡΤ “Μπαμπά-δες” και τον Τασο Ιορδανίδη, ο Γιάννης Κότσιρας δήλωσε για την σύζυγό του, Κατερίνα:

“Δεν υπήρχε η ανάγκη να δημιουργήσω οικογένεια, η θεωρία υπήρχε. Βέβαια μέχρι να γεννηθεί ο πρώτος, ο Νικόλας, έβλεπα παιδί και εξαφανιζόμουν. Έχει τύχει να αλλάξω θέση στο αεροπλάνο με την φοβία ότι θα αρχίσει να κλαίει, να φωνάζει και τα λοιπά. Στην επόμενη πτήση που έχει γεννηθεί ο Νικόλας με βλέπω να υπάρχουν παιδάκια και να θέλω να πάω κοντά τους. Το αισθάνθηκα! Λέω τι ωραία να είμαι δίπλα να μυρίσω μπεμπεκίλα λίγο.  

Αυτό που αισθάνθηκα, όταν γνώρισα την Κατερίνα και μάλιστα το είχα πει σε ένα φίλο μου αυτό. Του λέω: “αν παντρευτώ αυτή τη γυναίκα, είναι η γυναίκα που θα κάνω οικογένεια”, γιατί αυτό μου έβγαλε κατευθείαν. Μου έβγαλε έναν άνθρωπο που μπορώ να ‘μαι εδώ μακριά στα χρόνια με παιδιά. Ότι εδώ είμαστε, αυτό είναι. Δεν το βγάζουν όλοι άνθρωποι αυτό. Εμένα η Κατερίνα μου το έβγαλε αυτό με τη μία, από την πρώτη στιγμή”

Δείτε το Βίντεο:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: