Κλώνος του Πύρρου Δήμα: Η Αφροδίτη Σκαφίδα δείχνει 1η φορά το πρόσωπο της κόρης & όλοι λένε είναι ίδια ο μπαμπάς

May 5, 2024

Κλώνος του Πύρρου Δήμα: Η Αφροδίτη Σκαφίδα δείχνει 1η φορά το πρόσωπο της κόρης & όλοι λένε είναι ίδια ο μπαμπάς


Διαφ.

Ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα, ένα ζευγάρι που έχει σημαδέψει τον χώρο του αθλητισμού, πρόσφατα υποδέχθηκαν τον καρπό του έρωτά τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η Άφιξη της Νέας Ζωής

Η Αφροδίτη Σκαφίδα, εξαιρετική αθλήτρια, έφερε στον κόσμο ένα όμορφο κοριτσάκι, γεγονός που προσέθεσε μια νέα διάσταση στην ήδη ευτυχισμένη τους οικογένεια. Ο Ολυμπιονίκης δεν έκρυψε τη χαρά του, εκφράζοντας δημόσια την ευτυχία και την οικογενειακή γαλήνη που βιώνει.

Πρώτο Πάσχα με τη Νεογέννητη Κόρη

Το ζευγάρι επέλεξε να μοιραστεί την χαρά του πρώτου Πάσχα με την κόρη τους μέσω των social media. Πύρρος Δήμας δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο της οικογένειας, συνοδευόμενο από ένα μήνυμα που αναφέρει: «Για εμάς το Πάσχα φέτος είναι διαφορετικό…!!! Το άγιο φως ας φωτίζει τις ψυχές μας. Χριστός Ανέστη».

Ακολουθεί η Ανάρτηση:

Όσο για το όνομα που θα πάρει η μικρή τους: «Σε όλες τις γέννες των παιδιών μου έκλαψα. Αυτά είναι μεγάλες στιγμές. Είναι τα μετάλλιά μας, μετάλλια ζωής. Η κόρη μας θα πάρει το όνομα της μητέρας μας που έχασα το 2021, τότε γνώρισα και την Αφροδίτη. Ελευθερία θα την ονομάσουμε», ανέφερε ο Πύρρος Δήμας σε πρόσφατες δηλώσεις του στην εκπομπή «Γεια σου» στον ΣΚΑΙ.

Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Έγιναν γονείς, η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κορούλας και το όνομα που θα της δώσουν

Η Αφροδίτη Σκαφίδα και ο Πύρρος Δήμας διανύουν κατάσταση απόλυτης ευτυχία αφού καλωσόρισαν την κόρη τους στον κόσμο. Το χαρμόσυνο γεγονός ανακοίνωσε ο Πύρρος Δήμας μέσω ανάρτησης στο facebook. Να θυμίσουμε ότι ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη είναι μαζί εδώ και χρόνια και τον περασμένο Φεβρουάριο, υπό μεγάλη μυστικότητα, πραγματοποίησαν τον εκκλησιασμό τους.

Πατέρας για πέμπτη φορά ο Πύρρος Δήμας

Πρόκειται μάλιστα για το πέμπτο παιδί για τον Πύρρο Δήμα, και το πρώτο για την Αφροδίτη Σκαφίδα.Πιο συγκεκριμένα, ο Πύρρος Δήμας δημοσίευσε μια φωτογραφία από το μαιευτήριο κρατώντας το χέρι της νεογέννητης κόρης του και έγραψε:

«Γεμάτοι ευτυχία και συγκίνηση κρατάμε στην αγκαλιά μας το μικρό μας θαύμα! Ανυπομονούμε να γνωρίσουμε τον κόσμο μαζί σου… Καλώς ήρθες άγγελέ μας! (Η κοράκλα μας)»,


Πηγή

Διαβάστε επίσης: