Νέος χωρισμός «βόμβα»: Γνωστό ζευγάρι χώρισε και “ταρακούνησε” όλη την ελληνική σόουμπιζ

May 6, 2024
Ένα νέο δυναμικό ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει και προκάλεσε σάλο στον χώρο της ελληνικής showbiz.

Νέος χωρισμός βόμβα: Γνωστό ζευγάρι χώρισε και “ταρακούνησε” όλη την ελληνική σόουμπιζ


Διαφ.

Ένα ακόμη διαζύγιο “βόμβα” θα “σκάσει” τις επόμενες μέρες, στην ελληνική σόουμπιζ, μετά τον χωρισμό της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου.

Νέο διαζύγιο στην ελληνική σόουμπιζ

Σύμφωνα με το okmag.gr, τις επόμενες ημέρες, θα γίνει γνωστό ένα ακόμα διαζύγιο-βόμβα, που θα προκαλέσει αίσθηση στην Ελλάδα.

Η λύση του διαζυγίου ήταν μονόδρομος

Όπως υπογραμμίζει το δημοσίευμα για τον χωρισμό ποιο γνωστό ζευγάρι είχε φτάσει στα πρόθυρα του διαζυγίου, έδωσε άλλη μια ευκαιρία στον γάμο του, αλλά τελικά θα περάσουν χωριστά το φετινό Πάσχα;.

Προχωράει την ζωή της η Οικονομάκου: Ταξίδι για 2 μετά το διαζύγιο από τον Μιχόπουλο και κάτι μας… κρύβει

Διαφορετικό είναι το φετινό Πάσχα για την Αθηνά Οικονομάκου, μιας και θα είναι το πρώτο μετά από δέκα χρόνια που θα περάσει χωρίς τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Το πρώην ζευγάρι, μετά από δέκα χρόνια κοινής ζωής – έξι εκ των οποίων υπήρξαν παντρεμένοι – και δυο παιδιά, με ανακοίνωσή του προς τα Μέσα την Παρασκευή 27/4 έκανε γνωστή την απόφασή του να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Ωστόσο, αυτή φαίνεται πως δεν είναι μια απόφαση που πάρθηκε βιαστικά.

Αντίθετα, οι φήμες για κρίση στον γάμο τους υπήρχαν καιρό πριν, και παρά τις όποιες προσπάθειες έκαναν και οι δυο για να κρατήσουν τον γάμο τους, τελικά αποφάσισαν πως είναι καλύτερο και για τους δυο αλλά και για τα παιδιά τους να χωρίσουν.

Η Αθηνά Οικονομάκου δίπλα της σε όλο αυτό έχει τους φίλους της, με τους οποίους όπως όλα δείχνουν θα περάσει και το φετινό της Πάσχα. Ήδη από την Πέμπτη 2/5 η Αθηνά Οικονομάκου έφυγε από την Αθήνα μαζί με την καλή της φίλη, Νικόλ Παναγιώτου, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το μέρος στο οποίο ταξίδεψαν.

Δες παρακάτω μερικά από τα στιγμιότυπα που έχει δημοσιεύσει η Αθηνά Οικονομάκου στο Instagram της:

width=576

width=640


Πηγή

Διαβάστε επίσης: