Χρυσή” κληρονόμος, χαρίζει περıουσία με δεκάδες εκατομμύρια σε 40 τυχερούς γιατί δεν δούλεψε για να την αποκτήσει

May 6, 2024
Η χρυσή κληρονόμος χαρίζει περιουσία ύψους δεκάδων εκατομμυρίων σε 40 τυχερούς, αφού δεν εργάστηκε για να την αποκτήσει.

Χρυσή κληρονόμος, χαρίζει περıουσία με δεκάδες εκατομμύρια σε 40 τυχερούς γιατί δεν δούλεψε για να την αποκτήσει


Διαφ.

Η “χρυσή” κληρονόμος, που τράβηξε την προσοχή των μέσων ενημέρωσης, αφού είπε σε μια συνέντευξη ότι είναι πρόθυμη να δωρίσει το 90% της περιουσίας της και είναι υπέρ του φόρου περιουσίας, είναι υπέρμαχος ενός παγκόσμιου φόρου περιουσίας.

width=1440

Με τι ασχολείται η “χρυσή” κληρονόμος

Eιδικότερα, είναι ομιλήτρια και ιδρυτικό μέλος της γερμανόφωνης πρωτοβουλίας Tax me now, ζητώντας υψηλότερους φόρους για τους πλούσιους.

Η Marlene καταλαβαίνει ότι η απόφασή της μπορεί να ακούγεται περίεργη στην πλειοψηφία των ανθρώπων, αλλά ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει τίποτα ενάντια στο να είναι πλούσιος, απλώς ενάντια στο να είναι τόσο πλούσιος.

Υποστηρίζει ότι το άκουσμα της απόφασης της γιαγιάς της, να της αφήσει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια, δεν την έκανε χαρούμενη, αλλά την ενόχλησε.

Όπως υπογράμμισε δεν πρέπει να είναι δική μου απόφαση τι θα κάνω με τα χρήματα της οικογένειάς μου, για τα οποία δεν δούλεψα. Η διαχείριση αυτής της κληρονομιάς απαιτεί πολύ χρόνο. Αυτό δεν είναι το έργο της ζωής μου.

Η “χρυσή” κληρονόμος γνώριζε για την κληρονομιά της τουλάχιστον δύο χρόνια και σκεφτόταν ενεργά πώς να απαλλαγεί από το μεγαλύτερο μέρος της.

width=696

Ποιος είναι ο λόγος που κάνει τη “χρυσή” κληρονόμο να αγανακτεί

Μπορεί το να το χαρίσεις σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, να είναι η πιο εύκολη επιλογή, αλλά αγανακτεί για το γεγονός ότι, ως άτομο που δεν εργάστηκε για κανένα από αυτά τα χρήματα, επιτρέπεται να αποφασίσει για ποιους λόγους αξίζει να προσφέρεις.

Αυτό δεν είναι ζήτημα θέλησης, αλλά δικαιοσύνης. Δεν έχω κάνει τίποτα για να λάβω αυτή την κληρονομιά. Αυτό ήταν καθαρή τύχη στο λαχείο γέννησης και καθαρή σύμπτωση, κατέληξε η Marlene .

width=1200

Θλιμμένη, μόνη, παλεύει με κατάθλιψη και ανορεξία: Σε άσχημη κατάσταση η χρυσή κληρονόμος, Αθηνά Ωνάση

Μια είδηση που κυκλοφορεί στα διεθνή μέσα και μιλά για δύσκολες ώρες της Αθηνάς Ωνάση, η οποία όπως λέγεται, πάσχει από κατάθλιψη και έχει αδυνατίσει πάρα πολύ.

Όπως γράφουν σε μέσα του εξωτερικού, ο χωρισμός της με τον Αλμπέρτο Ζόρζι της στοίχισε πολύ. Μετά την χωρισμό της με τον Αλβάρο, ο οποίος υπήρξε ο μεγαλύτερος έρωτάς της, η Αθηνά είχε περάσει και τότε κατάθλιψη.

Οι αποκαλύψεις ότι ο άντρας της διατηρεί εξωσυζυγική σχέση με μια Βραζιλιάνα καλλονή, της είχαν στοιχίσει πολύ. Το διαζύγιό τους ήταν ακόμη πιο οδυνηρό, μιας και ο Ντόντα, όπως συνηθίζουν να τον αποκαλούν τα μέσα, απαίτησε να πληρωθεί για να το υπογράψει, ενώ ήταν ο ίδιος υπαίτιος.

Όλα αυτά πέρασαν όταν γνώρισε τον Ιταλό Αλμπέρτο Ζόρζι με τον οποίο δημιούργησαν μια ζεστή σχέση που ξανά έφερε το χαμόγελο στα χείλη της και οι δυο τους σχέδιαζαν να παντρευτούν.

Ένα από όλα αυτά που τους έδεσαν ήταν η λατρεία τους για την ιππασία, μιας και εκείνος είναι πρωταθλητής. Δυστυχώς, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ο Αλμπέρτο της ζήτησε να χωρίσουν πριν λίγους μήνες, κάτι που καταρράκωσε την Αθηνά. Από εκείνη τη στιγμή, η Αθηνά έχασε το χαμόγελο της και κύκλοι κοντά της μιλούν όχι μόνο για κατάθλιψη, αλλά και για ανορεξία.

Όπως υποστηρίζουν άνθρωποι από το περιβάλλον της, η κληρονόμος βλέπει πως το όνειρό της να αποκτήσει ένα παιδί με κάποιον που αγαπά, ξεμακραίνει όλο και πιο πολύ βουλιάζοντάς την σε θλίψη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: