40χρονη μητέρα έχασε 38 κιλά σε 8,5 μήνες: Οι 4 κανόνες που ακολούθησε και πέτυχε όσα άλλες γυναίκες παλεύουν για χρόνια

May 6, 2024
Μια 40χρονη μητέρα κατάφερε να χάσει 38 κιλά σε λιγότερο από 9 μήνες ακολουθώντας 4 κανόνες που της επέτρεψαν να πετύχει αυτό που πολλές άλλες γυναίκες αγωνίζονται για χρόνια.

40χρονη μητέρα έχασε 38 κιλά σε 8,5 μήνες: Οι 4 κανόνες που ακολούθησε και πέτυχε όσα άλλες γυναίκες παλεύουν για χρόνια


Διαφ.

Μια 40χρονη μητέρα, από την Ατλάντα των ΗΠΑ, κατάφερε να χάσει 38 κιλά, σε σχεδόν εννέα μηνών, με επτά αλλαγές που έκανε στον τρόπο ζωής της.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Atlanta Journal Constitution, η Κρίστελ Σατουρντέι υπογράμμισε ότι η διακοπή του βραδινού φαγητού, η μείωση των μερίδων φαγητού και το γρήγορο περπάτημα 25- 50 χιλιομέτρων την εβδομάδα, έπαιξαν καταλυτικό παράγοντα στην απώλεια βάρους της.

Όπως υπογράμμισε η μητέρα δύο παιδιών κατά κάποιο τρόπο είχα κατασταλάξει στη σκέψη ότι θα ήμουν χοντρή για το υπόλοιπο της ζωής μου. Αλλά τότε άρχισα να σκέφτομαι διαφορετικά. Κουράστηκα από τις δικαιολογίες και κουράστηκα να νιώθω σαν σκουπίδι. Ήμουν 39 ετών με παιδιά που αξίζουν το καλύτερο από μένα. Ήμουν καταβεβλημένη και καταθλιπτική, αλλά αποφάσισα να επικεντρωθώ σε αυτό, να χάσω βάρος.

Οι 7 αλλαγές που την βοήθησαν να χάσει τα κιλά η 40χρονη μητέρα

Τώρα, η Σατουρντέι έχει 70.000 ακολούθους στο Instagram, καθώς μοιράζεται τις εμπειρίες για την απώλεια βάρους, ξεκινώντας τον Ιανουάριο του 2023, όταν ζύγιζε 102 κιλά, μέχρι τον Οκτώβριο του 2023, που έπεσε στα 63,5 κιλά.

Το πρώτο βήμα ήταν να σταματήσω το βραδινό φαγητό και να έχω τέσσερις ώρες μεταξύ δείπνου και ύπνου επεσήμανε.

Οι νέες συνήθειες στη ζωή της 40χρονης μητέρας

Η μεσίτρια σημείωσε στην εφημερίδα της Ατλάντα πως η οικογένειά της, η οποία αποτελείται από τον σύζυγό της Ράιαν και τους δύο μικρούς γιους της, τον Λέβι και τον Τζέις, παίρνουν δείπνο στις 5:30 – 6 μ.μ. και στη συνέχεια δεν τρώει τίποτα μέχρι να κοιμηθούν.

Ακολουθεί τη διαλειμματική δίαιτα των 16 ωρών μεταξύ δείπνου και του πρωινού το επόμενο πρωί, τονίζοντας στον Instagram πως δεν υπολογίζει τον καφέ που πίνει στις 7:30 το πρωί.

Δεν βάζω τίποτα στο στόμα μου πριν από τις 10:30 π.μ.. Πίνω νερό όταν αισθάνομαι πεινασμένη και θα σπάσω τη δίαιτα για ειδικές μόνο περιστάσεις, αλλά η αυτή η ρουτίνα διατροφής έχει γίνει δεύτερη φύση μου, εξομολογήθηκε η 40χρονη μητέρα.

H Σατουρντέι συμβουλεύει επίσης να πίνετε αρκετό νερό, να αποκλείσετε από τη διατροφή σας τα μη ενυδατικά ποτά, εκτός από ένα την ημέρα (ο καφές δεν μετράει).

Άλλες συμβουλές περιλαμβάνουν την παρακολούθηση των θερμίδων, τον περιορισμό της προστιθέμενης ζάχαρης στα 30 γραμμάρια την ημέρα και την προπόνηση με βάρη.

Η νεαρή γυναίκα έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα με τίτλο Commit to Change, προκειμένου να βοηθήσει κι άλλους να χάσουν βάρος και να μάθουν τις υγιεινές συνήθειες που ακολουθεί, τους τελευταίους 15 μήνες.

Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Δεν είμαι γυμνάστρια ή διατροφολόγος, ούτε influencer. Βοηθάω τους ανθρώπους σε οικείο επίπεδο, δεν τους επηρεάζω για μια στιγμή, αλλά τους δίνω εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιούν για μια ζωή, κατέληξε.

40χρονη

width=960

40χρονη μητέρα δουλεύει 6 ώρες τη βδομάδα, βγάζει 58.000€ χωρίς καν πτυχίο: “Μου αρέσει να βοηθάω τους ανθρώπους”

Μια πολύτεκνη μητέρα ισχυρίζεται ότι κερδίζει 58.000 ευρώ ετησίως, με εργασία μόλις έξι ωρών εβδομαδιαίως, χωρίς, μάλιστα, διαθέτει σχετικό πτυχίο Πανεπιστημίου.

Ειδικότερα, η Roma Norriss είναι ειδικός σε θέματα γονικής μέριμνας και όπως αναφέρει η “The Sun” υποστήριξε πως χρεώνει περίπου 300 ευρώ την ώρα, για τις υπηρεσίες της, ενώ δεν μπορεί να δουλέψει περισσότερο από έξι ώρες την εβδομάδα, λόγω νευρολογικής πάθησης.

Αρρώστησα πριν από τέσσερα χρόνια και πρέπει να φροντίζω την υγεία μου. Όμως όταν επανέλθω πλήρως σε φόρμα, θα βγάζω τα διπλάσια, υπογράμμισε η πολύτεκνη μητέρα.

Τα εμπόδια που δεν επέτρεψαν την πολύτεκνη μητέρα να πάρει πτυχίο

Όπως επεσήμανε η 40χρονη, όλα ξεκίνησαν το 2002, όταν σταμάτησε να σπουδάζει στο “King’s College” του Λονδίνου, εξαιτίας προβλημάτων υγείας. Μετά από ένα χρόνο προσπάθησε να επιστρέψει, αλλά έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Μετά από λίγο καιρό, η μητέρα τεσσάρων παιδιών προσπάθησε ξανά να σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο του Sussex, αλλά την μέρα που ξεκίνησαν τα μαθήματα, πετούσε για Ιαπωνία, οπότε έχασε κι αυτή την ευκαιρία. Ξεκίνησε να εργάζεται σε δουλειές που αφορούσαν τη γονική μέριμνα και εκπαιδεύτηκε ως σύμβουλος θηλασμού στο National Childbirth Trust.

Η πολύχρονη εμπειρία της πολύτεκνης μητέρας

Πλέον, διαθέτει 20ετη εμπειρία και είναι ειδική σε θέματα γονικής μέριμνας, ενώ συχνά αναρτά σχετικό περιεχόμενο στο διαδίκτυο, δίνοντας συμβουλές προς τους γονείς.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: