Παντρεμένη 46χρονη μάνα εξομολογείται: «Μου αρέσει ο σύζυγος της κόρης μου, είναι σκέτος πειρασμός, τι να κάνω;»

May 6, 2024
Μία 46χρονη παντρεμένη μάνα αποκαλύπτει: Νιώθω έλξη προς τον άντρα της κόρης μου, είναι απλά ανεξήγητος πειρασμός, τι μπορώ να κάνω;

Παντρεμένη 46χρονη μάνα εξομολογείται: Μου αρέσει ο σύζυγος της κόρης μου, είναι σκέτος πειρασμός, τι να κάνω;


Διαφ.

Μια 46χρονη παντρεμένη γυναίκα αντιμετωπίζει πλημμύρα αρνητικών σχολίων στο διαδίκτυο, καθώς εξομολογείται την έλξη που αισθάνεται για τον σύζυγο της κόρης της. Αν και είναι παντρεμένη, η γυναίκα εκφράζει την επιθυμία της να είχε τον 26χρονο ως σύντροφο, καθώς, κατά τα λεγόμενά της, αυτός διαθέτει όλες τις κατάλληλες προϋποθέσεις.

Αν και γνωρίζει ότι είναι λάθος, επισημαίνει ότι ποτέ δεν θα υποκύψει στην παρορμητικότητά της. Ωστόσο, αισθάνεται την ανάγκη να μοιραστεί ένα μυστικό και έτσι επιλέγει να το αποκαλύψει σε αγνώστους στο διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας το κοινωνικό δίκτυο Reddit.

46χρονη

Τα όσα ανέφερε η 46χρονη:

Είμαι σ’ έναν ευτυχισμένο γάμο και αγαπάω την κόρη μου. Όμως, και τι δεν θα ‘δινα να κάτσω στα πόδια του γαμπρού μου. Πληροί όλες τις προϋποθέσεις, τόσο σωματικά όσο και σε χαρακτήρα.

Είναι γεροδεμένος και με χιούμορ. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί να μου αρέσει αυτός ο τύπος αλλά, αν ήμουν ελεύθερη σίγουρα θα ήθελα να είμαι μαζί του.

Ζητώ συγγνώμη αλλά κάπου έπρεπε να το πω. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι που θα πλήγωνε την κόρη και τον άνδρα μου, αλλά είναι σκέτος πειρασμός και δεν είναι τόσο εύκολο.

46χρονη

Οι αντιδράσεις των χρηστών:

Παρότι οι περισσότεροι εξέφρασαν την ανησυχία τους για τα λεγόμενά της, ορισμένοι άλλοι την παρώθησαν να προσπαθήσει να βελτιώσει τη σχέση της με τον σύζυγό της.

Σχολιάζοντας την ανάρτησή της, ένας αναγνώστης έγραψε: Κάτι τέτοια είναι επικίνδυνα, ειδικά από τη στιγμή που λες, εντάξει δεν πειράζει αφού δεν πρόκειται να κάνω ποτέ τίποτε. Ένας άλλος συμπλήρωσε: Μίλησε στον άνδρα σου και προσπάθησε να το λύσεις.

Ενώ ένας τρίτος παρατήρησε: Εγώ παραιτήθηκα από μία δουλειά για ν’ αποφύγω μία τέτοια κατάσταση. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι αντίστοιχο αλλά, αν έχεις καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σου, μπορεί να χρειαστεί να του μιλήσεις και να βελτιώσετε τη σχέση σας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: