Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Πάσχα στο εξοχικό του στο Πήλιο με την μισή showbiz, οι ξέφρενοι χοροί & η ηχηρή απουσία

May 6, 2024

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Πάσχα στο εξοχικό του στο Πήλιο με την μισή showbiz, οι ξέφρενοι χοροί & η ηχηρή απουσία


Διαφ.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος πέρασε και φέτος το Πάσχα στο σπίτι του, στις Μηλιές, στο Πήλιο, με τη σύζυγό του, Λίνα Πρίντζου και παρέα με πολλούς ακόμη ηθοποιούς.

Στην παρέα βρέθηκαν η Μαρία Καβογιάννη, η Σμαράγδα Καρύδη, η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η Βίκυ Σταυροπούλου, η Δανάη Μπάρκα, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η Βίκυ Βολιώτη, ο Θοδωρής Αθερίδης και ο Γιάννης Μπέζος.

Ειδικότερα, η παρέα δεν σταμάτησε να ποστάρει φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Όπως υπογράμμισε η Σμαράγδα Καρύδη στη λεζάντα της «Πάσχα γιορτή της αγάπης. Η καλύτερη ευκαιρία να συναντήσεις τόσους φίλους στην ωραιότερη αυλή του Πηλίου. Στου Βασίλη και στης Λίνας ❤️????

Χρόνια Πολλά!».

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος άνοιξε το σπίτι του στο Πήλιο για τους φίλους του

Πόζαραν όλοι μαζί στον φωτογραφικό φακό και έδειχναν ότι είναι μία υπέροχη παρέα, μέσα στο καταπράσινο δάσος και τις πέτρινες αυλές.

Ανάμεσα στα τραγούδια που χόρεψαν ήταν και το Zari, με το οποίο θα εκπροσωπήσει η Μαρίνα Σάττι, την Ελλάδα, στη φετινή Eurovision.

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη παρέα περνάει τις ημέρες του Πάσχα στο βουνό των Κενταύρων, αφού κάθε χρόνο, προστίθενται νέα μέλη στην παρέα τους.

Ωστόσο, το φετινό Πάσχα απουσίαζε η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη, οι οποίοι επέλεξαν τη Μύκονο.

Γλέντι στο σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος Πήλιο

Στο Πήλιο ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

Στο Πήλιο ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

Στο Πήλιο ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

Ξεστόμισε ό,τι δεν τόλμησε κανείς: Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είπε μία μεγάλη αλήθεια για τις φωτιές & την έκανε πράξη

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Λίνα Πρίντζου, βρίσκονται στο εξοχικό τους στις Μηλιές, τις τελευταίες εβδομάδες και τις τελευταίες ώρες, η σύζυγος του ηθοποιού πήρε την κατάσταση στα χέρια της και έκανε βραδινές περιπολίες στο δάσος, στο πλαίσιο της πυρασφάλειας.

Ειδικότερα, η σύζυγος του ηθοποιού πέρασε σε ακόμη πιο δραστικές πρωτοβουλίες και μπορεί στο Πήλιο να μην υπάρχουν πυρκαγιές, αλλά ήδη από χθες ο νομός λόγω των σφοδρών ανέμων, έχει μπει στην κατηγορία 4, δηλαδή της υψηλής επικινδυνότητας.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος περήφανος για τη σύζυγό του

Μαζί με την ηθοποιό και φίλη της, Ορνέλα Λούτη, ξεκίνησαν ήδη τις βραδινές περιπολίες στα δάση, μαζί με δεκάδες άλλους εθελοντές και το μήνυμα του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, εκτός από την περηφάνια του και τα εύσημα που έδωσε στη σύζυγό του, είναι ξεκάθαρο, αντιγράφοντας το μήνυμά της «Η ζωή δεν μας θέλει θεατές. Ας γίνουμε όλοι ενεργοί πολίτες».

Οι βραδινές περιπολίες της συζύγου του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου

Η Λίνα Πρίντζου υπογράμμισε ότι έχουν επιλέξει μία δύσκολη αποστολή, καθώς η δική τους βάρδια περιπολίας στα βουνά πάνω από το χωριό Μηλιές, είναι από τις 2.00 μέχρι τις 4.00 τη νύχτα.

Μάλιστα, σε ένα στιγμιότυπο λίγο πριν μπουν στο σκοτεινό δάσος, επεσήμανε ότι «Η προσφορά και η αγάπη είναι η πυξίδα για την επιβίωσή μας».

Περιπολίες στο δάσος για τη σύζυγο του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: