Θεοφανία Παπαθωμά: Aνέβασε φωτογραφία με ολόσωμο μαγιό, χωρίς φίλτρα και όλοι μιλάνε για την άψογη σιλουέτα της

May 6, 2024

Θεοφανία Παπαθωμά: Aνέβασε φωτογραφία με ολόσωμο μαγιό, χωρίς φίλτρα και όλοι μιλάνε για την άψογη σιλουέτα της


Διαφ.

Η Θεοφανία Παπαθωμά απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα, τις ημέρες του Πάσχα, φορώντας το μαγιό της και κάνοντας μπάνιο στη θάλασσα.

Η ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά

Μάλιστα, η ηθοποιός ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δυο φωτογραφίες, ποζάροντας στην αμμουδιά, φορώντας ένα κατακόκκινο ολόσωμο μαγιό, το οποίο συνδύασε με τα κόκκινα γυαλιά της.

Η Θεοφανία Παπαθωμά με μαγιό

Η πρώην σύζυγος του Γρηγόρη Περράκου εντυπωσιακή όπως πάντα, τους άφησε όλους άφωνους με τις πόζες της στην παραλία.

Την κοιτούσε όλη η Νομική: H Θεοφανία Παπαθωμά πήρε το πτυχίο της – Ορκίστηκε και έγινε πρότυπο θέλησης αλλά και στυλ

Από σήμερα, η Θεοφανία Παπαθωμά,  είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής Αθηνών και το ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ότι είναι πτυχιούχος. Νωρίτερα, στις 14 Οκτωβρίου 2022, είχε ανακοινώσει την έναρξη των μεταπτυχιακών σπουδών της στη Νομική Σχολή.

«Κάθε φορά που περνάω από τη Σόλωνος κοιτάζω νοσταλγικά το Πανεπιστήμιο, τη Νομική σχολή. Και ήρθε επιτέλους η ώρα να μπω μέσα! Σήμερα ξεκινά το μεταπτυχιακό μου στο Συγκριτικό Δικαιο. Η συγκίνηση μου είναι μεγάλη! Κι η χαρά επίσης!» είχε αναφέρει τότε.

Μετά από δυόμισι χρόνια, η Θεοφανία Παπαθωμά ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Νομική, ειδικευόμενη στο Συγκριτικό Δίκαιο. Σήμερα, 6/3, πραγματοποίησε την ορκωμοσία της και μοιράστηκε τη χαρά της με τους φίλους της στα social media.

Η ορκωμοσία της ηθοποιού

Ενώ έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της: «Αιέν αριστεύειν και υπείροχον έμμεναι άλλων, μηδέ γένος πατέρων αισχυνέμεν.”

“Πάντα να αριστεύεις, να ξεπερνάς τους άλλους, να τιμάς το πατρικό γένος που ανήκεις»

H ανάρτησή της


Πηγή

Διαβάστε επίσης: