Στη δημοσιότητα, 39 χρόνια μετά: Διέρρευσαν φωτογραφία της Άννας Παναγιωτοπούλου στην… αγκαλιά της Αλίκης

May 6, 2024

Στη δημοσιότητα, 39 χρόνια μετά: Διέρρευσαν φωτογραφία της Άννας Παναγιωτοπούλου στην… αγκαλιά της Αλίκης


Διαφ.

Η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου άφησε την τελευταία της πνοή το Μεγάλο Σάββατο σε ηλικία 76 χρόνων σκορπίζοντας θλίψη στο καλλιτεχνικό στερέωμα και όχι μόνο.

Οι χρήστες του διαδικτύου δημοσίευσαν ατάκες από τα σίριαλ στα οποία πρωταγωνίστησε η μεγάλη ηθοποιός θέλοντας να δείξουν την αγάπη τους και την εκτίμησή τους προς το πρόσωπό της για όλες τις στιγμές που τους χάρισε μέσα από τους μοναδικούς ρόλους που ενσάρκωσε.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Δημήτρης Αιθομιανάκης δημοσίευσε μία φωτογραφία της Άννας Παναγιωτοπούλου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη από το 1985. Συγκεκριμένα οι δυο γυναίκες ηθοποιοί φωτογραφήθηκαν σε μία δεξίωση για την παράσταση «Η Ρίτα εκπαιδεύεται». Ο φακός τις έχει απαθανατίσει χαμογελαστές και ευδιάθετες να απολαμβάνουν το ποτό τους κατά τη διάρκεια δεξίωσης τον Μάρτιο του 1985.

Τρείς λέξεις ήταν αρκετές: Το συγκινητικό αντίο του Θανάση Ευθυμιάδη στην Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης θέλησε να αποχαιρετίσει δημόσια την Άννα Παναγιωτοπούλου, που πέθανε σε ηλικία 76 ετών, σήμερα, Μ. Σάββατο.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρέτισε την Άννα Παναγιωτοπούλου

Ειδικότερα, ο ηθοποιός ανάρτησε μια φωτογραφία τους από τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του MEGA «Dolce Vita», που τραβήχτηκε 29 χρόνια πριν και τη συνόδευσε με τη λεζάντα «Ακριβώς 29 χρόνια πριν, τον Μάιο τού 1995, είχαμε κάνει το πρώτο μας γύρισμα για το Ντόλτσε Βίτα.. Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς. Καλό σου ταξίδι».
Ο ηθοποιός και η Άννα Παναγιωτοπούλου υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρι στη σειρά που έκανε πρεμιέρα το 1995.
Η «Χριστίνα» μια χήρα που διευθύνει εργοστάσιο και ο «Αντώνης», ο σύντροφος της κόρη της ερωτεύονται παράφορα. Ο έρωτάς τους όμως είναι κρυφός στην πλοκή της ιστορίας και εν τέλει, παρά τα όσα πέρασαν μαζί, οι δρόμοι τους χωρίζονται.

Μέχρι και σήμερα, στα social media κυκλοφορούν ατάκες της σειράς “Ντόλτσε Βίτα”, που είχε αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους τηλεθεατές.

Η ανάρτηση του Θανάση Ευθυμιάδη για την Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης για την Άννα Παναγιωτοπούλου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: