Η πιο περιζήτητη νύφη της Ελλάδας: Η κόρη του Νότη Σφακιανάκη, Αφροδίτη, εκτός από πλούσια είναι και καλλονή

May 6, 2024

Η πιο περιζήτητη νύφη της Ελλάδας: Η κόρη του Νότη Σφακιανάκη, Αφροδίτη, εκτός από πλούσια είναι και καλλονή


Διαφ.

Ο γνωστός λαϊκός ερμηνευτής Νότης Σφακιανάκης μπορεί να έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, μαρτυρίες από φίλους και στενούς ανθρώπους του, καθώς και μια πρόσφατη φωτογραφία του, επιβεβαιώνουν ότι είναι καλά και παραμένει δίπλα στη σύζυγο του και μητέρα των παιδιών του.

Ο Νότης Σφακιανάκης είναι παντρεμένος εδώ και πολλά χρόνια με τη Βρετανή Κίλι, την οποία γνώρισε στην πατρίδα του στην Κω, όπου εκείνη δούλευε ως ξεναγός. Μαζί έχουν δύο παιδιά, τα δίδυμα Αφροδίτη και Απόλλωνα. Τα δύο αδέρφια ακολούθησαν διαφορετικές καριέρες: Ο Απόλλωνας, 28 ετών, ακολούθησε τα μουσικά του όνειρα και σπούδασε μουσική, ενώ η αδερφή του, Αφροδίτη, αφοσιώθηκε στο σχέδιο μόδας και εργάζεται στον χώρο των σπουδών της.

Η Αφροδίτη είναι ενεργή στα social media και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram της, αποδεικνύοντας ότι με τον καιρό γίνεται ολοένα και πιο όμορφη. Αλλά επειδή μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις, απολαύστε την παρακάτω.

Κοστίζει μια περιουσία, είναι το όνειρο κάθε εργένη: Αυτό είναι το θηρίο αυτοκίνητο που λατρεύει ο Νότης Σφακιανάκης

Ο Νότης Σφακιανάκης είναι λάτρης του καλού και ακριβού αυτοκινήτου και δεν το έκρυψε ποτέ. Μάλιστα από τα χέρια του είχαν περάσει αρκετά ακριβά μοντέλα υψηλών επιδόσεων τα οποία απόλαυσε στο έπακρο.

Ένα από τα αυτοκίνητα, όμως, που έχουν μείνει χαραγμένα στη μνήμη του Νότη Σφακιανάκη είναι το Nissan GT-R.

Το ατύχημα του Νότη Σφακιανάκη το 2013

Το κορυφαίο αυτό σπορ αυτοκίνητο συντρόφευε τον τραγουδιστή σε όλες τους τις μετακινήσεις και μάλιστα έγινε αφορμή για ένα μεγάλο ατύχημα πίσω στο 2013.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: