«Η μισή μου ζωή, το μισό μου σώμα»: Λύγισε στον αέρα του Στούντιο 4, ο Φασουλής για την Άννα Παναγιωτοπούλου

May 7, 2024

«Η μισή μου ζωή, το μισό μου σώμα»: Λύγισε στον αέρα του Στούντιο 4, ο Φασουλής για την Άννα Παναγιωτοπούλου


Διαφ.

Το απόγευμα της Δευτέρας (6/5), ο Σταμάτης Φασουλής συναντήθηκε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Στο πλαίσιο της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης συζήτησε με το δίδυμο, αναφέροντας μεταξύ άλλων το θέμα της Άννας Παναγιωτοπούλου, η οποία απεβίωσε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου.

Τα όσα ανέφερε:

«Με την Άννα γνωριστήκαμε στη Δραματική Σχολή. Από την πρώτη στιγμή αισθανθήκαμε ότι είμαστε φίλοι πάρα πολλά χρόνια. Βάλαμε κάπως τα πράγματα στη θέση τους στη σχολή του Εθνικού, γιατί μέχρι τότε οι τριτοετείς δεν μιλούσαν στους δευτεροετείς και οι δευτεροετείς στους πρωτοετείς. Εμείς από την τρίτη κιόλας μέρα είχαμε βγει όλοι μαζί να διασκεδάσουμε», περιγράφει αρχικά ο Σταμάτης Φασουλής.

«Στην αρχή είχαμε πολλές συγκρούσεις με την Άννα Παναγιωτοπούλου αλλά και πολλές αγάπες. Ήμασταν φοβεροί είρωνες, σκατόπαιδα, ξερόλες και ξινιόλες ταυτόχρονα. Βγάλαμε τη σχολή με 6.5 γιατί ξέραμε τα πάντα υποτίθεται, μια φορά μας απέβαλαν κιόλας», τονίζει μεταξύ σοβαρού και αστείου στη συνέχεια.

«Με τράβηξαν τα πάντα στην Άννα, ήταν ο άνθρωπος της ζωής μου. Ό,τι έψαχνα το βρήκα σε εκείνη. Είναι η μισή μου ζωή και το μισό μου σώμα. Είναι άνθρωποι που τους κουβαλάς πάντα μέσα σου ό,τι και να συμβαίνει. Δεν υπάρχει έλλειψη από τη στιγμή που ζει μέσα σου», εξομολογείται ο Σταμάτης Φασουλής για την Άννα Παναγιωτοπούλου.

«Είναι λίγο άγριο όταν το συνειδητοποιείς αλλά μετά ξαναφυτρώνει μέσα σου αυτός ο άνθρωπος», κατέληξε συγκινημένος για την Άννα Παναγιωτοπούλου ο Σταμάτης Φασουλής.

«Ξέρω που βρίσκεται, γι’αυτo χάθηκε»: Ο Σταμάτης Φασουλής λύνει το μυστήριο της εξαφάνισης του Γιώργου Μαρίνου

O Σταμάτης Φασουλής σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», μίλησε για τον Γιώργο Μαρίνο, ο οποίος έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, τα τελευταία χρόνια.

Η αποκάλυψη του Σταμάτη Φασουλή για τον παιδικό του φίλο

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης «με τον Γιώργο Μαρίνο είμαστε φίλοι από παιδιά σχεδόν, από τότε που βγήκαμε στο θέατρο. Συνεχίζουμε να είμαστε φίλοι όλα αυτά τα χρόνια. Ξέρω, όμως, ότι είναι καλά. Είναι καλύτερα από πριν. Είναι με ανθρώπους που τον προσέχουν σε ένα σπίτι, πολύ ωραία. Βγαίνει και βόλτες. Νομίζω ότι είναι καλά. Από ό,τι μαθαίνω, νομίζω ότι είναι καλά και χαίρομαι πάρα πολύ».

Όσα είπε ο Σταμάτης Φασουλής για τον Γιώργο Μαρίνο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: