Πριν γίνουν διάσημοι: Τα επαγγέλματα 10 Ελλήνων της σόουμπιζ που λίγοι γνώριζαν- Από δάσκαλοι μέχρι κρεοπωλείο

May 8, 2024

Πριν γίνουν διάσημοι: Τα επαγγέλματα 10 Ελλήνων της σόουμπιζ που λίγοι γνώριζαν- Από δάσκαλοι μέχρι κρεοπωλείο


Διαφ.

Τους γνωρίσαμε όταν ήταν στην κορυφή της καριέρας τους και δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι θα ασχολούνταν με κάποιο άλλο επάγγελμα εκτός από τον καλλιτεχνικό τομέα. Ωστόσο, υπάρχουν 10 διάσημοι που ξεκίνησαν από διαφορετικό επαγγελματικό πεδίο πριν εισέλθουν στον κόσμο της ελληνικής showbiz.

Πριν γίνουν διάσημοι

Χρήστος Χολίδης

Πριν επιδιώξει καριέρα στο τραγούδι και γίνει δημοφιλής στα μεγάλα μουσικά στέκια της Αθήνας, ο Χρήστος Χολίδης ήταν αθλητής μπάσκετ.

Τάκης Ζαχαράτος

Πριν ανέβει στη σκηνή και παρουσιάσει τις μοναδικές παραστάσεις που απολαμβάνουμε κάθε χρόνο, ο Τάκης Ζαχαράτος εργαζόταν ως κομμωτής.

Γιάννης Πλούταρχος

Εκτός από τον Τάκη Ζαχαράτο, ο Γιάννης Πλούταρχος είχε εξαιρετική πορεία στην κομμωτική πριν επικεντρωθεί στο τραγούδι. Ο γνωστός καλλιτέχνης έχει μιλήσει επανειλημμένα για την αρχή του στη μουσική αλλά και την τέχνη, την οποία δεν ξεχνά.

Σίσσυ Χρηστίδου

Παρότι θεωρείται μία από τις πιο ταλαντούχες και επιτυχημένες παρουσιάστριες της γενιάς της, η Σίσσυ Χρηστίδου στο παρελθόν εργάστηκε και σε άλλους επαγγελματικούς κλάδους. Όπως είχε αποκαλύψει στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά», κάποτε δούλευε σε τράπεζα. Ωστόσο, δεν άντεξε τη νοοτροπία του δημόσιου υπαλλήλου και επέλεξε να ασχοληθεί με την τηλεόραση ως οικοδέσποινα του «Χαμογέλα και Πάλι!».

Δήμητρα Παπαδοπούλου

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου έγινε διάσημη με τον ρόλο της στους “Απαράδεκτους”, ωστόσο, εκτός από ηθοποιός και σεναριογράφος, έχει επίσης εργαστεί ως καθηγήτρια Αγγλικών.

Αντώνης Ρέμος

Ο Αντώνης Ρέμος είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες ερμηνευτές, αλλά στο παρελθόν είχε ασχοληθεί και με άλλες εργασίες. Αναφέρει ότι έχει εργαστεί ως υδραυλικός και κρεοπώλης με υπερηφάνεια.

Γιώργος Καπουτζίδης

Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι ένας ακόμη ταλαντούχος ηθοποιός και σεναριογράφος, ο οποίος πριν ασχοληθεί με το χώρο εργαζόταν ως πωλητής σε κατάστημα τουριστικών ειδών στο Μοναστηράκι. Η επιλογή του για τον ρόλο του Χοσέ στις “Σαββατογεννημένες” δεν ήταν τυχαία μάλλον.

Μαρία Καβογιάννη

Η Μαρία Καβογιάννη, που αγαπήσαμε μέσα από τις τηλεοπτικές και θεατρικές ερμηνείες της, είχε εργαστεί ως δασκάλα πριν την κερδίσει η υποκριτική.

Καίτη Κωνσταντίνου

Η Καίτη Κωνσταντίνου, που έγινε γνωστή ως η τηλεοπτική Σωσώ και εμφανίστηκε στα “Εγκλήματα” μαζί με τη Μαρία Καβογιάννη, είχε εργαστεί προηγουμένως ως δασκάλα, αφήνοντας τελικά το δικό της σημάδι στον χώρο της ψυχαγωγίας.

Χάρης Ακριτίδης

Ο Χάρης Ακριτίδης είναι ένας δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής, που συναρπάζει το κοινό του στα μαγαζιά. Παλιότερα, όμως, ασχολούνταν με μια διαφορετική επαγγελματική δραστηριότητα, η οποία ήταν αρκετά κερδοφόρα για εκείνον. Από μικρή ηλικία είχε αφοσιωθεί στα αυτοκίνητα και είχε το δικό του συνεργείο.

Τους βλέπουμε χρόνια στην tv αλλά δεν είχαμε ιδέα: Όλοι οι διάσημοι Έλληνες που δεν ξέραμε ότι είναι αδέρφια

Γνωστοί Έλληνες ηθοποιοί είναι αδέρφια, αφού εκτός από το ίδιο αίμα, μοιράζονται και το ίδιο επάγγελμα, με τη σχέση τους, ωστόσο, να είναι άγνωστη στο ευρύ κοινό.

Οι Έλληνες ηθοποιοί που δεν γνωρίζαμε ότι είναι αδέρφια

Δημήτρης Αλεξανδρής – Νίκος Πουρσανίδης

Έχουν διαφορετικό επίθετο, είναι όμως αδέρφια. Αυτό συμβαίνει διότι ο Δημήτρης Αλεξανδρής επέλεξε το επώνυμο της μητέρας του, ενώ ο Νίκος Πουρσανίδης του πατέρα του.

Έχουν ακόμα έναν αδερφό, τον Ηλία, ο οποίος επέλεξε να μην ασχοληθεί με τον χώρο της υποκριτικής, αλλά με το ποδόσφαιρο.

Έλληνες ηθοποιοί που είναι αδέλφια

Μαριάννα Τουμασάτου – Γρηγόρης Τουμασάτος

Είναι αδέρφια και έχουν συνεργαστεί σε σειρές όπως “Τμήμα Ηθών”, “Βέρα στο Δεξί” και “Cheek to cheek”.

Όπως είχε υπογραμμίσει η Μαριάννα Τουμασάτου «παίζαμε και φτιάχναμε παραστάσεις. Ήμασταν τυχερά παιδιά, γιατί έχουμε ζήσει πολύ όμορφα παιδικά χρόνια. Πολύ γελαστά και κεφάτα. Με πολύ παιχνίδι και καρναβάλι. Νιώθω τυχερή. Το γέλιο και το χιούμορ είναι από τα βασικότερα συστατικά της οικογένειας όπου μεγάλωσα».

Ελισάβετ Μουτάφη – Κωνσταντίνος Μουταφτσής

Μπορεί να μην έχουν το ίδιο επίθετο, αλλά είναι αδέρφια και μοιράζονται την αγάπη τους για την υποκριτική.

«Ο ένας είναι το αποκούμπι του άλλου για να ηρεμήσει, να ξεκουραστεί, να γελάσει», είχε επισημάνει ο γνωστός ηθοποιός, ενώ η ηθοποιός έχει σημειώσει «θαυμάζω τον αδελφό μου ως άνθρωπο και ως ηθοποιό. Ασχολήθηκε πιο αργά με τη δουλειά του ηθοποιού, γιατί έχει τελειώσει δημοσιογραφία, έχει κάνει κι άλλα πράγματα. Είναι ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός, σέβεται τη δουλειά του, κι αυτά για μένα είναι τα δύο πιο σημαντικά πράγματα που υπάρχουν».

Η αδελφική σχέση Ελλήνων ηθοποιών

Μαρία Ανδρούτσου – Θωμαΐς Ανδρούτσου

Κάποιοι πιστεύουν πως είναι το ίδιο άτομο, αλλά είναι δύο ξεχωριστά, απλά έχουν απίστευτη ομοιότητα μεταξύ τους.

Πλέον, η Θωμαΐς Ανδρούτσου εργάζεται ως θεραπεύτρια και όπως έχει αναφέρει «όταν εμφανίστηκαν οι κρίσεις πανικού, τότε κατάλαβα πως αυτό ήταν ένα καμπανάκι για την υγεία και τον οργανισμό μου. Ένιωθα ότι είχα φτάσει σε ένα σημείο που δεν σεβόμουν τον εαυτό μου, τότε συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να έχω ακούσει το ένστικτό μου. Έχασα σιγά-σιγά κάποια κιλά. Μάκρυναν και τα µαλλιά µου… Παλιότερα είχα λίγο παραπάνω άγχος µε τα κιλά. Ήµουν γεµατούλα, το πάλευα, έκανα δίαιτες, µετά δεν τα κατάφερνα και µια µαγική στιγµή ανακάλυψα ότι όλο αυτό το άγχος δεν έχει να κάνει µε τα κιλά, έχει να κάνει µε εµένα. Με ανασφάλειες και αγωνίες, που σιγά σιγά προσπάθησα να βάλω σε τάξη. Μπήκε η γυµναστική στη ζωή µου, λίγη γιόγκα, λίγο κολυµβητήριο, το επίσηµό µου όχηµα είναι ένα ποδήλατο. Κινούµαι περισσότερο και κάνω πράγµατα που µε ευχαριστούν πάρα πολύ. Μετά άρχισα να ηρεµώ περισσότερο, να µε αγαπώ πιο πολύ, να µη µε τιµωρώ. Βρήκα περισσότερη γαλήνη µέσα µου», είχε πει σε συνέντευξή της.

Ισίδωρος – Οδυσσέας Σταμούλης

Είναι αδέρφια, απόφοιτοι και οι δύο της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου και έχουν διαγράψει και οι δύο σπουδαία καριέρα, τόσο στο θέατρο, όσο και στην τηλεόραση.

Η αδελφική σχέση Ελλήνων ηθοποιών


Πηγή

Διαβάστε επίσης: