«Κόλαφος» ο Γιώργος Λιάγκας για Θανάση Αλευρά – Ζερόμ Καλούτα: « Έλλειψη ευφυίας, άκομψο και ηλίθιο χιούμορ – Ήταν αδιάβαστοι»

May 7, 2024
Ο Γιώργος Λιάγκας κριτικάρει τον Θανάση Αλευρά – Ζερόμ Καλούτα για έλλειψη ευφυίας, άκομψο χιούμορ και ηλίθιο συμπεριφορά – Ήταν ανεκπαίδευτοι.

Κόλαφος ο Γιώργος Λιάγκας για Θανάση Αλευρά – Ζερόμ Καλούτα: Έλλειψη ευφυίας, άκομψο και ηλίθιο χιούμορ – Ήταν αδιάβαστοι


Διαφ.

Καταπέλτης ήταν στον Θανάση Αλευρά και στον Ζερόμ Καλούτα, καθώς ο παρουσιαστής του Πρωινό, το πρωί της Τετάρτης 8 Μαΐου, στάθηκε ιδιαίτερα στα λάθη που έγιναν, τα οποία φανερώνουν… έλλειψη ευφυίας.

Το χιούμορ άκομψο, τα λάθη ήταν πολλά για μία τέτοια βραδιά

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε αρχικά: Χθες μας κακοφάνηκε λίγο η παρουσίαση και από τους δύο αυτούς κυρίους που ήταν το χιούμορ άκομψο, τα λάθη ήταν πολλά, φαίνονταν ότι δεν έχουν τόσο μεγάλη σχέση με τη Eurovision, ακόμα και σε αυτά που διάβαζαν έκαναν λάθη δηλαδή τα λάθη ήταν πολλά για μία τέτοια βραδιά.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας, μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, επεσήμανε: Εδώ μιλάμε για το ένα λάθος μετά το άλλο, το οποίο δεν αντιλαμβάνονταν. Μιλάμε για έλλειψη ευφυίας. Ή θα πάρουν κάποιον που θα γνωρίζει τη Eurovision, όπως η Πασχαλίδου και ο Καπουτζίδης ή αν πάρουν κάποιο καινούργιο, να κάτσουν να μελετήσουν να μάθουν τα πάντα να μην κάνουν άκομψο και ηλίθιο χιούμορ. Τι σχέση έχει η Eurovision με τη Euroleague; Μετά άλλη χώρα έλεγε ο ένας, άλλη ο άλλος. Δεν επιτρέπεται να πας εκεί και να μην ξέρεις τι είναι το Big Five.

Τέλος, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε σε έντονο ύφος: Δύο άνθρωποι που δεν αγαπάνε τη Eurovision, που δεν είναι διαβασμένοι… Εγώ συγχωρώ και το κακό χιούμορ και το λάθος στα σαρδάμ, αλλά το αδιάβαστο δεν το συγχωρώ. Ήταν αδιάβαστοι. Πήραν μία δουλειά, πληρώθηκαν ή δεν πληρώθηκαν δεν το γνωρίζω… Θέλουμε από αυτούς τους ανθρώπους να είναι διαβασμένοι! Αν τώρα είναι γνώστες και φίλοι της Eurovision, ακόμα καλύτερα! Χθες, όταν έκαναν τα λάθη, πάγωνα, ανατρίχιαζα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: