Πετρούνιας-Μιλλούση: «Απαγορεύονται σοκολάτα και τηγανιτές πατάτες στο σπίτι μας – Αυτά χαλάνε τα παιδιά»

May 8, 2024

Πετρούνιας-Μιλλούση: «Απαγορεύονται σοκολάτα και τηγανιτές πατάτες στο σπίτι μας – Αυτά χαλάνε τα παιδιά»


Διαφ.

Η Βασιλική Μιλλούση επισκέφτηκε το «Happy Day» ως καλεσμένη, μιλώντας για τον ρόλο της ως Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά.

Μετά τη συζήτηση για την επαγγελματική της δραστηριότητα, αναφέρθηκε και σε προσωπικές της εμπειρίες, μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές στον αθλητισμό και την οικογενειακή της ζωή, συμπεριλαμβανομένων των κόρων που έχει με τον Λευτέρη Πετρούνια.

Βασιλική Μιλλούση

Τα όσα ανέφερε:

«Δεν θα άλλαζα τίποτα. Κάθε μέρα ήταν ένα μάθημα που στο τέλος σε κάνει τον άνθρωπο που είσαι. Οι επιτυχίες, οι αποτυχίες, οι δυσκολίες και οι θυσίες, δεν θα άλλαζα τίποτα», είπε για την πορεία της στον αθλητισμό η Βασιλική Μιλλούση.

«Το μόνο που θα δούλευα περισσότερο είναι τον εαυτό μου και τη διαχείριση πολλών πραγμάτων», πρόσθεσε η Βασιλική Μιλλούση.

Για το πρόγραμμα διατροφής που ακολουθούν στο σπίτι με τις κόρες της: «Δεν τηγανίζουμε στο σπίτι, τρώμε πολύ υγιεινά στο σπίτι και το έχουμε συνηθίσει. Δεν έχει μπει η σοκολάτα στο σπίτι μας.

Από τη στιγμή που ξεκίνησαν τα πάρτι, ξεκίνησαν και να χαλάνε τα παιδιά τις διατροφικές του συνήθειες. Όμως έχουν μέτρο, ούτε θα τους το στερήσω, ξέρουν αν ζητήσουν κάτι θα τους το δώσω. Η μεγάλη είναι πιο πολύ του γλυκού, η μικρή λιγότερο. Τρώνε μακαρόνια, κρέας και κάνα φακόρυζο τους αρέσει», είπε η Βασιλική Μιλλούση καλεσμένη στο Happy Day.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

Τις… έσβησε όλες η Βασιλική Μιλλούση: Με κοιλιακούς “φέτες” και κομψό μπικίνι που ανέδειξε το αψεγάδιαστο κoρμί της

Η Βασιλική Μιλλούση έβγαλε δύο selfies, φορώντας το μαγιό της, χθες, Κυριακή και τις μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο instagram, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα ύψη.

Η Βασιλική Μιλλούση φωτογραφίζει τον εαυτό της

Μάλιστα, η αθλήτρια της ενόργανης, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, συνόδευσε τις φωτογραφίες με τη λεζάντα «Το παθαίνετε και εσείς αυτό που βγάζετε φωτογραφίες όλη την οικογένεια και εσάς κάνεις;».

Τα βλέμματα πέφτουν στο καλογυμνασμένο κορμί της συζύγου του Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια, παρά τις δύο εγκυμοσύνες που είχε.

Όπως φαίνεται, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια απήλαυσε στον μέγιστο βαθμό τα παιχνίδια με τον φωτογραφικό φακό, φορώντας το μαγιό της.

Το αψεγάδιαστο κορμί της Βασιλικής Μιλλούση


Πηγή

Διαβάστε επίσης: