Βαριά άρρωστη η Μαρίνα Σάττι λίγες ώρες πριν τον 2ο ημιτελικό της Eurovision, με υψηλό πυρετό και φαρυγγίτιδα

May 9, 2024

Βαριά άρρωστη η Μαρίνα Σάττι λίγες ώρες πριν τον 2ο ημιτελικό της Eurovision, με υψηλό πυρετό και φαρυγγίτιδα


Διαφ.

Τις προηγούμενες ώρες, διέρρευσε στο διαδίκτυο ένα βίντεο που παρουσιάζει ολόκληρη την χθεσινή πρόβα της Μαρίνας Σάττι.

Σε αυτό το βίντεο, παρατηρούνται πολλές αστάθειες στη φωνή της Μαρίνας Σάττι, η οποία θα διαγωνιστεί σήμερα το βράδυ (09.05.2024), στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision.

Σάττι

Σύμφωνα με την αναφορά του δημοσιογράφου Γιάννη Πουλόπουλου στην «Super Κατερίνα», η Μαρίνα Σάττι παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα υγείας τις τελευταίες 24 ώρες, καθώς πάσχει από φαρυγγίτιδα και υψηλό πυρετό. Έχει ήδη ξεκινήσει θεραπεία προκειμένου να είναι έτοιμη για την εμφάνισή της απόψε το βράδυ. Ο δημοσιογράφος επισημαίνει ότι η βραδινή πρόβα της τραγουδίστριας ήταν καλύτερη από την μεσημεριανή, ενώ αποκάλυψε ότι λόγω των προβλημάτων υγείας ακυρώθηκαν οι συνεντεύξεις που είχαν προγραμματιστεί για την προηγούμενη ημέρα.

Παρακολουθήστε το σχετικό ρεπορτάζ:

Κρίμα για την Μαρίνα Σάττι: «Παγωμάρα» τρεις μέρες πριν την Eurovision, τεράστια απογοήτευση

Σε ρυθμούς Eurovision κινούμαστε την εβδομάδα του Πάσχα και την Τρίτη, την Πέμπτη και το Σάββατο έχουμε εξελίξεις, μιας και είναι οι δύο ημιτελικοί και ο μεγάλος τελικός.

Εκτός, συγκλονιστικό απροόπτου η Ελλάδα έχει κλειδώσει τη θέση της στον τελικό της Eurovision το Σάββατο 11 Μαΐου, όπου η Μαρίνα Σάττι θα τα δώσει όλα για όλα για την… πρωτιά.

Ωστόσο, οι στοιχηματικές έχουν… άλλη άποψη.

Λίγο τα τεχνικά προβλήματα για τα οποία μίλησε και η ίδια κατά τη δεύτερη πρόβα της, λίγη η τρέλα για την Κροατία, τα στοιχήματα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα oddschecker.com, δείχνουν πως το «Ζάρι» βρίσκεται στην ένατη θέση ως προς τις πιθανότητες νίκης, με απόδοση 61.

Στην κορυφή είναι η Κροατία με απόδοση 3, η οποία είναι υψηλή, έτσι όλα είναι ανοιχτά.

Τη δεύτερη θέση έχει η Ελβετία με απόδοση 4,5 και την τρίτη η Ουκρανία με απόδοση 5,5.

Η πρώτη πεντάδα κλείνει με την Ιταλία στην τέταρτη θέση με 6,5 και την Ολλανδία με 13.

Μία θέση πάνω από την Ελλάδα, δηλαδή στην όγδοη θέση, βρίσκεται το Ισραήλ με απόδοση 34 και στη δέκατη θέση είναι το Ηνωμένο Βασίλειο με απόδοση 81.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: