Φώναξαν κλειδαρά να ανοίξει το δωμάτιο κι έπαθαν σοκ: Νεκρός 48χρονος, έβαλε την μηχανή στο σπίτι κι αυτοκτόνησε

May 9, 2024
Καλέσανε κλειδαρά για να ανοίξει το δωμάτιο και έμειναν άφωνοι: Βρέθηκε νεκρός 48χρονος, που είχε φέρει τη μηχανή στο σπίτι και αυτοκτόνησε.

Φώναξαν κλειδαρά να ανοίξει το δωμάτιο κι έπαθαν σοκ: Νεκρός 48χρονος, έβαλε την μηχανή στο σπίτι κι αυτοκτόνησε


Διαφ.

Τραγικό τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 48χρονος στο Ηράκλειο της Κρήτης καθώς, όπως διαπιστώθηκε, κλειδώθηκε στο σπίτι του, έβαλε μπρος τη μηχανή του και αυτοκτόνησε από τις αναθυμιάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το cretalive.gr, ο άνδρας, τον οποίο αναζητούσαν οι οικείοι του, εντοπίστηκε στο σπίτι του στην περιοχή του Βενιζελείου, η πόρτα του οποίου ήταν κλειδωμένη και χρειάστηκε η συνδρομή κλειδαρά για να ανοιχτεί. Ο άνδρας ήταν ήδη νεκρός, ενώ στο χώρο βρέθηκε κι ένα ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο ανέφερε ότι ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή του για τους δικούς του λόγους.

Αφού βεβαιώθηκε ότι επρόκειτο για τον δικό του γραφικό χαρακτήρα, διαπιστώθηκε ότι ο 48χρονος ειχε κλείσει τα πάντα στο σπίτι και είχε θέσει σε λειτουργία το μηχανάκι του, μέσα στο δωμάτιο στο οποίο βρισκόταν.

width=780

Όταν ο άνδρας εντοπίστηκε, είχε τελειώσει και η βενζίνη στο μηχανάκι, το οποίο ήταν ακόμη σε λειτουργία, ενώ θεωρείται, βάσει και της ιατροδικαστικής εξέτασης, ότι ο 48χρονος πέθανε από αναθυμιάσεις.

Ο τρόπος που επέλεξε για να αυτοκτονήσει είναι πρωτοφανής για τις αστυνομικές αρχές, ωστόσο ο ιατροδικαστής που χειρίστηκε το περιστατικό κάνει λόγο, σύμφωνα με την αστυνομία, για αυτοκτονία.

Όλοι νόμιζαν ότι είναι ψέμα μέχρι να το σιγουρέψουν: Θρήνος στον Βόλο, νεκρός ξαφνικά ο 48χρονος Σωτήρης Κάρρος

“Έφυγε” προδομένος από την καρδιά σε ηλικία 48 ετών ο Σωτήρης Κάρρος από την Αγριά.

Σε ανάρτηση το σωματείο εργαζομένων αναφέρει:
“Χθες συγκλονιστήκαμε από μια κακή είδηση για τον αιφνίδιο θάνατο ενός πρώην συναδέλφου αλλά νεου στην ηλικία. Περιμέναμε την διασταύρωση της είδησης ελπίζοντας να διαψευστούν οι φήμες αλλά δυστυχώς ο Σωτήρης Κάρρος έφυγε από κοντά μας χθες.
Καλό παράδεισο συνάδελφε
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: