Δυσκολεύουν τα πράγματα στην Eurovision: «Τρέμει» η Μαρίνα Σάττι – Ο μεγάλος «αντίπαλός» της στον διαγωνισμό και τα φαβορί

May 9, 2024
Η Μαρίνα Σάττι αντιμετωπίζει δυσκολίες στη Eurovision, καθώς τρέμει ο μεγάλος αντίπαλός της στον διαγωνισμό και τα φαβορί.

Δυσκολεύουν τα πράγματα στην Eurovision: Τρέμει η Μαρίνα Σάττι – Ο μεγάλος αντίπαλός της στον διαγωνισμό και τα φαβορί


Διαφ.

Η Μαρίνα Σάττι βρίσκεται μία ανάσα μακριά από τον Β’ Ημιτελικό της Eurovision 2024 και όλα δείχνουν πως η χώρα μας έχει εξασφαλίσει το “χρυσό” εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Ποιος είναι όμως ο μεγάλος της αντίπαλος;

Παρότι η Κροατία κατείχε για παραπάνω από έναν μήνα την πρώτη θέση ως το μεγάλο φαβορί για να σηκώσει το τρόπαιο στο Μάλμε, η Ελβετία έκανε την ανατροπή, λίγες μέρες πριν τον μεγάλο τελικό.

Οι fans της Eurovision φαίνεται πως έχουν λατρέψει το τραγούδι της Ελβετίας, καθώς το οδήγησαν στην κορυφή του διαγωνισμού.

Την πρώτη πεντάδα στα προγνωστικά των στοιχημάτων κλείνουν η Κροατία, η Ιταλία, η Ουκρανία και η Ολλανδία, ενώ ακολουθούν το Βέλγιο και η Γαλλία στην 6η και 7η θέση αντίστοιχα.

Η Ελλάδα και το Ζάρι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 8η θέση, ενώ η Κύπρος και η Silia Kapsis στην 25η θέση.

Απ’ ό,τι φαίνεται η Ελλάδα έχει δύσκολο έργο καθώς ο μεγάλος της αντίπαλος δεν είναι ένας, αλλά… εφτά ώστε να αγγίξει το πολυπόθητο τρόπαιο, ενώ στον Β’ Ημιτελικό εμφανίζεται μία θέση μετά το μεγάλο φαβορί, την Ελβετία.

Παρόλα αυτά, η Μαρίνα Σάττι και ολόκληρη η Ελληνική αποστολή έχουν αγαπηθεί από τους Eurofans, καθώς το Ζάρι είναι ένα έξυπνο τραγούδι, με έντονα πολυπολιτισμικά στοιχεία που μας αγγίζει όλους.

Μάλιστα, η συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι στην Eurovision 2024 είναι κομβική, καθώς φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την πρώτη παρουσία της Ελλάδας στον Διαγωνισμό Μουσικής, το 1974.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR. Τέσσερις χορευτές θα πλαισιώνουν τη Μαρίνα Σάττι κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της, στη σκηνή της Malmö Arena.

Να θυμίσουμε ότι η Κύπρος με τη Silia Kapsis και το τραγούδι Liar συμμετείχε στον Α’ Ημιτελικό όπου κατάφερε να προκριθεί στον τελικό.

Συνολικά 16 χώρες θα διαγωνιστούν απόψε στον Β’ Ημιτελικό με την Ελλάδα και τη Μαρίνα Σάττι να συμμετέχουν στην 3η θέση κατά σειρά εμφάνισεις των χωρών.

Αναλυτικά οι θέσεις εμφάνισης των 16 χωρών:

1,Μάλτα / Sarah Bonnici – Loop

2. Αλβανία / BESA – TITAN

3.Ελλάδα / Marina Satti – ZARI

4.Ελβετία / Nemo – The Code

5.Τσεχία / Aiko – Pedestal

6.Αυστρία / Kaleen – We Will Rave

7.Δανία / SABA – SAND

8.Αρμενία / LADANIVA – Jako

9.Λετονία / Dons – Hollow

10.Σαν Μαρίνο / MEGARA – 11:11

11.Γεωργία / Nutsa Buzaladze – Firefighter

12.Βέλγιο / Mustii – Before The Party’s Over

13. Εσθονία / 5MIINUST x Puuluup – (nendest) narkootikumidest ei tea me (küll) midagi

14. Ισραήλ / Eden Golan – Hurricane

15. Νορβηγία / Gåte – Ulveham

16.Ολλανδία / Joost Klein – Europapa

Στον αποψινό Ημιτελικό τα δύο μεγάλα φαβορί είναι η Ελβετία και η Ολλανδία. Τις τελευταίες ώρες τα στοιχήματα για τη Eurovision 2024 και για την βραδιά του μεγάλο τελικού, η Ελλάδα βρίσκεται στην 9η με 10η θέση, ενώ η Κροατία και η Ελβετία είναι τα απόλυτα φαβορί για την πρωτιά της νίκης.

Ελβετία / Nemo – The Code:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: