Γνωστή νέα πανέμορφη ηθοποιός: Όλη η κοσμική Αθήνα μιλάει για την κούκλα σύντροφο του Ανδρέα Λοβέρδου

May 20, 2024
Η νέα όμορφη ηθοποιός είναι γνωστή: Όλη η κοσμική Αθήνα μιλά για την κούκλα σύντροφο του Ανδρέα Λοβέρδου.

Γνωστή νέα πανέμορφη ηθοποιός: Όλη η κοσμική Αθήνα μιλάει για την κούκλα σύντροφο του Ανδρέα Λοβέρδου


Διαφ.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος και η Δήμητρα Σιγάλα είναι το νέο ζευγάρι της Αθήνας και μετά από ενάμιση χρόνο σχέσης, δεν κρύβουν πλέον τον έρωτά τους.

Μάλιστα, έκαναν κοινή δημόσια εμφάνιση, μέσα στις αγκαλιές και τις γλύκες, κατά τη διάρκεια του αναστάσιμου δείπνου, στο υπερπολυτελές εστιατόριο Δώδεκα Νησιά του ξενοδοχείου Rodos Palace, παρουσία του ιδιοκτήτη του και πρώην δημάρχου Ρόδου, Αντώνη Καμπουράκη και άλλων προσώπων.

Ο πρώην υπουργός και νυν πρόεδρος του κόμματος “Δημοκράτες” και η πρωταγωνίστρια της σειράς του Alpha Ο γιατρός, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες της Espresso, απόλαυσαν τις διακοπές του Πάσχα -από τη Μεγάλη Πέμπτη έως την Τετάρτη μετά το Πάσχα- φιλοξενούμενοι από τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου στην υπερπολυτελή σουίτα του δωδέκατου ορόφου.

Η διαφορά ηλικίας του Ανδρέα Λοβέρδου και της Δήμητρας Σιγάλα

Μάλιστα, όπως υπογράμμισε στην εν λόγω εφημερίδα αξιόπιστη πηγή, ο 67χρονος πολιτικός είναι κατενθουσιασμένος με τη 48χρονη ηθοποιό και παρά τη διαφορά ηλικίας, όσοι τους είδαν έκαναν λόγο για ένα απόλυτα ταιριαστό ζευγάρι.

Αχώριστοι Ανδρέας Λοβέρδος και Δήμητρα Σιγάλα

Πάντως και κατά τη διάρκεια αγώνα για το Champions League, τον οποίο παρακολουθούσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, στη VIP αίθουσα του ξενοδοχείου, η Δήμητρα Σιγάλα, φορώντας ένα λευκό παντελόνι συνδυασμένο με ένα αθλητικό μπλουζάκι, δεν τον άφησε ούτε λεπτό από κοντά της και από τα μάτια της.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Ρόδο, εριηγήθηκαν στα παραδοσιακά δρομάκια της Παλιάς Πόλης, με την ηθοποιό να εκφράζει την επιθυμία να επισκεφτεί το ξακουστό δάσος με τις πεταλούδες, το οποίο λέγεται ότι, εκτός από τύχη σε ένα νέο ερωτευμένο ζευγάρι, φέρνει και κληρονόμους.

Ανδρέας

width=640

width=1200

Τα έδωσε όλα: Το ‘πε και το ΄κανε ο Ανδρέας Λοβέρδος, έπαιξε ντραμς σε πανηγύρι & καταχειροκροτήθηκε

Ο Ανδρέας Λοβέρδος αγαπάει τη μουσική και χθες, Δευτέρα, έπαιξε ντραμς, σε πανηγύρι στη Φωκίδα, με τον Χρήστο Μενιδιάτη στο μικρόφωνο.

Ειδικότερα, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ συνόδευσε τον Χρήστο Μενιδιάτη στο τραγούδι Τα μάζεψα τα πράγματα και έφυγα από το σπίτι και στη συνέχεια, έδωσε τη θέση του στον ντράμερ του σχήματος.

Θερμό το χειροκρότημα του κοινού στον Ανδρέα Λοβέρδο

Πολλοί ήταν οι παρευρισκόμενοι στο πανηγύρι στη Δεσφίνα, που καταχειροκρότησαν τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος συνοδεύει στα ντραμς τον Χρήστο Μενιδιάτη

Ανδρέας


Πηγή

Διαβάστε επίσης: