15 χρόνια μετά τους “Λατρεμένους Γείτονες”: Η μικρή Λυδία έγινε καλλονή και θα μπορούσε άνετα να είναι μοντέλο

May 20, 2024
Μετά από 15 χρόνια από τη σειρά Οι Λατρεμένοι Γείτονες, η μικρή Λυδία μεγάλωσε και έγινε πανέμορφη, μπορώντας να γίνει εύκολα μοντέλο.

15 χρόνια μετά τους Λατρεμένους Γείτονες: Η μικρή Λυδία έγινε καλλονή και θα μπορούσε άνετα να είναι μοντέλο


Διαφ.

Η Μαρίτα Γαγάνη, που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στην κωμική σειρά “Λατρεμένοι μου Γείτονες” ως μικρή Λυδία, πρωταγωνίστησε σε νέα σειρά και δεν την αναγνώρισε κανείς.

Η συμμετοχή της Μαρίτας Γαγάνη σε σειρά του ΑΝΤ1

Η νεαρή κοπέλα, που ασχολείται ακόμη με την υποκριτική, το 2022 επέστρεψε στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 “Φαμίλια” ως Έλλη Αρμαούση, μία από τις 16χρονες δίδυμες κόρες της οικογένειας.

Αγνώριστη η Μαρίτα Γαγάνη από τη σειρά “Λατρεμένοι μου Γείτονες”

Μαρίτα

width=1080

width=1080

Μαρίτα

width=1080

Θυμάστε την μικρή “Λυδία” από τη σειρά “Λατρεμένοι μου γείτονες”;: Πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται

Δεκατρία χρόνια μετά το τέλος της σειράς Λατρεμένοι μου γείτονες, η Λυδία Μαρίτα Γαγάνη αποκαλύπτει λεπτομέρειες και ξανασυστήνεται.

Σήμερα, η Μαρίτα Γαγάνη εξακολουθεί να ασχολείται με την υποκριτική, ενώ σε συνέντευξή της στην εκπομπή Πάμε Δανάη αποκάλυψε όσα θυμάται από εκείνη την εποχή της σειράς του Mega.

Ο ρόλος στη σειρά “Λατρεμένοι μου γείτονες” προέκυψε μέσω ενός casting που πήγα από το πρακτορείο που ήμουν. Το κλίμα στα γυρίσματα ήταν πολύ καλό και μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Τα γυρίσματα γίνονταν μετά το σχολείο μου. Έτρωγα μέσα στο αυτοκίνητο γιατί έκανα 1 ώρα απόσταση για να πάω.

Το αγαπημένο μου ήταν όταν με έντυναν και μου έφτιαχναν τα μαλλιά. Στα διαλείμματα διάβαζα και έπαιζα με τα άλλα παιδιά. Ήταν οι φίλοι μου και είχαμε ταιριάξει πολύ με την Νεφέλη Κανάκη (Μπέτυ) και τον Δημήτρη Νταούλη (Μιχαλάκη).

Για το γύρισμα στο Λατρεμένοι μου γείτονες που δεν θα ξεχάσει ποτέ: Θυμάμαι πολύ έντονα ένα γύρισμα που είχαμε κάνει σε λούνα παρκ. Είχα ξεχάσει ότι γράφουν οι κάμερες και με σκούντηξε ο Δημήτρης Νταούλης. Με την Ράνια Σχίζα είχαμε ιδιαίτερη σχέση. Ήταν πολύ καλή και την αγαπούσα. Το ίδιο και με τον Χρήστο Σιμαρδάνη, είπε η Μαρίτα Γαγάνη.

Σχετικά με το τι κάνει σήμερα, η Μαρίτα Γαγάνη ανέφερε: Έδωσα πανελλήνιες αλλά σκεφτόμουν πάντα την υποκριτική. Δεν ήταν το όνειρό μου από μικρή, το κατάλαβα όταν έπαιζα στη σειρά “Φαμίλια”. Σπουδάζω διοίκηση τουρισμού παράλληλα με την υποκριτική.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: