«Ρωτάνε όλοι ποιο είναι το εύρημα…»: Ο Φωκάς απαντά 1η φορά για το τρικ στη σκηνή που εκτοξεύει τη Σάττι

May 9, 2024

«Ρωτάνε όλοι ποιο είναι το εύρημα…»: Ο Φωκάς απαντά 1η φορά για το τρικ στη σκηνή που εκτοξεύει τη Σάττι


Διαφ.

Μια ανάσα πριν την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή, τη χορογραφία της οποίας έχει επιμεληθεί ο Φωκάς Ευαγγελινός, μίλησε για την εμπειρία του στο διαγωνισμό.

«Είμαι ευγνώμων που μπήκα σε αυτήν την ομάδα με τη Μαρίνα, είναι κάτι πολύ καινούριο για εμένα, είναι ένα καινούριο άκουσμα και για τον κόσμο, χωρίς να υποτιμώ τα άλλα που έχουν πάει και το αντιμετώπισα ως μια καινούρια λευκή σελίδα και για εμένα, φέρνοντας απλά την εμπειρία που έχω. Ευχαριστώ την ΕΡΤ, τον πρόεδρο, αλλά πάνω από όλα τη Μαρίνα γιατί δημιουργήθηκε μία ομάδα, το έχει αυτό η Μαρίνα, να ενώνει κόσμους, που πιστεύω ότι θα φέρουμε ένα υπέροχο καλλιτεχνικά αποτέλεσμα», δήλωσε αρχικά στο ΕΡΤ Backstage.

«Όλοι λένε ποιο είναι το εύρημα και ποιο είναι το εύρημα. Δεν υπάρχει εύρημα, υπάρχουν όμως τρία ευρηματικά λεπτά. Η Μαρίνα έχει μία αμεσότητα και αυτό το εκμευταλλεύτηκα και σκηνικά. Το κομμάτι έχει διαφορετικές θερμοκρασίες, οπότε αυτό πρέπει να το αντιμετωπίσεις και σκηνικά», ανέφερε.

«Φέτος δεν έχω ακούσει κανένα τραγούδι γιατί δεν θέλω να μου αποσπά και να φαντάζομαι τίποτα, πέρα από το δικό μας. Βλέπω τις άλλες συμμετοχές όταν πάω στον διαγωνισμό», κατέληξε.

Κάνει το γύρο όλης της Ευρώπης: Η αμήχανη στιγμή που η Ελένη Φουρέιρα σκοντάφτει στη σκηνή της Eurovision 2024

Η Ελένη Φουρέιρα μπορεί να τερμάτισε στην δεύτερη θέση της Eurovision του 2018, όμως οι φανατικοί θαυμαστές του θεσμού την αντιμετωπίζουν ως νικήτρια.

Έτσι και την Τρίτη (7/5) η Ελένη Φουρέιρα και άλλοι δύο σταρ της Eurovision εμφανίστηκαν στον πρώτο ημιτελικό. Η τραγουδίστρια ξεσήκωσε το κοινό και μαγνήτισε για άλλη μία φορά όλα τα βλέμματα με την φωνή της και την σκηνική της παρουσία.

Φυσικά όλη η προσοχή ήταν στραμμένη πάνω της την ώρα που βρισκόταν πάνω στη σκηνή και έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο πολλά βίντεο από εκείνα τα λεπτά.

Ανάμεσα σε αυτά είναι και ένα βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στο TikTok και μέσα σε λίγες ώρες έχει συγκεντρώσει χιλιάδες προβολές. Σε αυτό βλέπουμε την Ελένη Φουρέιρα την ώρα που κατέβαινε από τη σκηνή της Eurovision. Όπως φαίνεται η τραγουδίστρια στραβοπάτησε, όμως κατάφερε να διατηρήσει την ισορροπία της και δεν έπεσε.

@costasmou Fuegooo #eurovision2024 #fuego #eurovision2024???????? #malmo #foryou #elenifoureira ♬ πρωτότυπος ήχος – Costas Mou


Πηγή

Διαβάστε επίσης: