Κασσελάκης: Ο κλειστός γάμος με τον Τάιλερ, το χωριό που διάλεξε, το κοστούμι σοκ, το 4ήμερο γλέντι και το προσκλητήριο

May 9, 2024

Κασσελάκης: Ο κλειστός γάμος με τον Τάιλερ, το χωριό που διάλεξε, το κοστούμι σοκ, το 4ήμερο γλέντι και το προσκλητήριο


Διαφ.

Μετά τον γάμο τους στις ΗΠΑ πριν από μερικούς μήνες, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ ΜακΜπέθ σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν έναν ακόμα γάμο στην Ελλάδα, χάρη στην ψήφιση του νομοσχεδίου που επιτρέπει τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών.

Ο γάμος έχει προγραμματιστεί για το καλοκαίρι στα Χανιά της Κρήτης, ειδικότερα στο χωριό Σκινέ, τον τόπο προέλευσης του Στέφανου Κασσελάκη. Το προσκλητήριο είναι απλό και μινιμαλιστικό, περιλαμβάνοντας μόνο τα απαραίτητα στοιχεία, όπως τα ονόματα, το μέρος και τις ημερομηνίες.

Πράγματι, η γιορτή θα διαρκέσει για τέσσερις ημέρες, από τις 28 έως τις 31 Αυγούστου, όπως αναφέρεται στο πρόσκλητο του γάμου του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ που παρουσιάστηκε στο MEGA.

Δείτε το βίντεο με το πρόσκλητο γάμου του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ:

Οι λεπτομέρειες για τον γάμο Στέφανου Κασσελάκη – Τάιλερ Μακμπέθ

Να θυμίσουμε ότι πριν από δύο μήνες, ο κ. Γιάννης, θείος του Στέφανου Κασσελάκη, είχε κάνει μια εμφάνιση στην εκπομπή «Super Κατερίνα», αποκαλύπτοντας ότι ο γάμος του ανιψιού του με τον σύντροφό του, Τάιλερ, θα είναι κλειστός και θα τελεστεί στα τέλη του Αυγούστου.

«Ο πολιτικός γάμος του Στέφανου με τον Τάιλερ θα γίνει τέλος Αυγούστου στα Χανιά. Είναι ένα γεγονός, το οποίο περίμενε πάρα πολύ.

Δεν μπορεί να γίνει ανοιχτός γάμος, γιατί καταλαβαίνετε ότι έχει πάρα πολλούς γνωστούς από τον επιχειρηματικό χώρο, η ενασχόλησή του με την πολιτική σκηνή της χώρας τον κάνει να είναι πάρα πολύ γνωστός.

Η απόφαση του γάμου θεωρώ ότι λήφθηκε το 2023. Ο Στέφανος Κασσελάκης αγαπάει πάρα πολύ τα Χανιά, ο χανιώτικος αέρας τον εμπνέει και τον δυναμώνει» είχε φανερώσει ο Γιάννης Κασσελάκης.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Κασσελάκη, ο γάμος του Τάιλερ Μάκμπεθ θα περιλαμβάνει σίγουρα το οικογενειακό του περιβάλλον. Αργότερα, σε συνέντευξή του στο Mega, πρόσθεσε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έχει ζήσει αρκετά χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, συνεπώς, αναμένεται να παρευρεθεί και άλλος κόσμος.

Ο θείος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «θα κλέψει την παράσταση το ντύσιμο, με την έννοια ότι θα είναι πάρα πολύ ωραία ντυμένος, κάτι επώνυμο, δεν θα είναι ένα απλό κουστουμάκι. Εγώ χαίρομαι που ο Στέφανος και ο οποιασδήποτε άνθρωπος βλέπει τα όνειρά του να ολοκληρώνονται».

Ο Στέφανος Κασσελάκης στην Άννα Δρούζα:

Στη συζήτηση που διεξήχθη στην εκπομπή της Άννας Δρούζα, η μητέρα του Στέφανου Κασσελάκη αποκάλυψε τις συμβουλές που του έχει δώσει και τους λόγους που τον έκαναν να επιστρέψει στην Ελλάδα, παρότι είχε ξεκινήσει να χτίζει μια καλή ζωή στην Αμερική.

Μιλώντας για την προδοσία ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι «από νωρίς στα 13 μου ένιωσα την προδοσία στην οικογένειά μου. Η οικογένεια μου ένιωσε την προδοσία από ένα φάσμα προσώπων που ξαφνικά ξέχασαν πόσο τους είχε βοηθήσει, ήταν ένα πολύ σκληρό και τραυματικό μάθημα που με έχει σχηματίσει».

«Το πιο βαθύ ένστικτο ήταν ότι μπορώ να αντέξω τα πάντα. Όταν ξέρεις ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και το αντέχεις και ότι βασίζεσαι σε λίγο κόσμο είναι κάτι που δημιουργεί μία σκληράδα μια ανθεκτικότητα», εξομολογήθηκε.

Στέφανος Κασσελάκης:” Όταν εκδηλώθηκα στη μητέρα μου για τον προσανατολισμό μου, έκλαιγα για ώρες. Ήταν λυτρωτικό”

Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε στη νέα εκπομπή της Άννας Δρούζα και ανέφερε πως είναι ένας άνθρωπος που συγκινείται εύκολα και δεν φοβάται να εκφράσει τα συναισθήματά του με το να δακρύζει, καθώς πιστεύει πως η γενναιότητα σημαίνει να είσαι ανοιχτός στις συναισθηματικές εκφράσεις.

Κασσελάκης: «Έκλαιγα για ώρες όταν μίλησα στη μητέρα μου»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και για τη στιγμή που μίλησε στη μητέρα του για τον προσανατολισμό του: «Δεν έχω πρόβλημα να κλαίω, δεν θεωρώ ότι η εικόνα της ανδρείας συνεπάγεται και να μην κλαις, το αντίθετο. Το να είσαι γενναίος σημαίνει ότι δεν φοβάσαι να δείξεις αίσθημα. Συχνά συγκινούμαι μέσω της επαφής με τον κόσμο. Όταν είχα πάει στην Καρδίτσα και είδα τα σπίτια των ανθρώπων να έχουν καταστραφεί από λάσπες. Η πιο ευάλωτη στιγμή μου ήταν όταν εκδηλώθηκα στη μητέρα μου για τον προσανατολισμό μου, έκλαιγα για ώρες. Ήταν λυτρωτικό και είχα ανάγκη αν και έχω υπάρξει ανεξάρτητος, είχα ανάγκη από τη δική της αποδοχή».

Στη συνέχεια ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε και για την προδοσία που έζησε η οικογένειά του και είπε ότι «από νωρίς στα 13 μου ένιωσα την προδοσία στην οικογένειά μου. Η οικογένεια μου έζησε την προδοσία από ένα φάσμα προσώπων που ξαφνικά ξέχασαν πόσο τους είχε βοηθήσει, ήταν ένα πολύ σκληρό και τραυματικό μάθημα που με έχει σχηματίσει. Το πιο βαθύ ένστικτο ήταν ότι μπορώ να αντέξω τα πάντα. Όταν ξέρεις ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και το αντέχεις και ότι βασίζεσαι σε λίγο κόσμο είναι κάτι που δημιουργεί μία σκληράδα μια ανθεκτικότητα».

Δείτε όλα όσα είπε


Πηγή

Διαβάστε επίσης: