“Η Μαρία Ιωαννίδου μου απαγορεύει να λέω ότι ήμασταν συμμαθητές για να μην καταλαβαίνουν την ηλικία της. Εγώ τη λέω”

May 10, 2024

“Η Μαρία Ιωαννίδου μου απαγορεύει να λέω ότι ήμασταν συμμαθητές για να μην καταλαβαίνουν την ηλικία της. Εγώ τη λέω”


Διαφ.

Ο Νίκος Γαλανός βρέθηκε στην εκπομπή “Στούντιο 4” και μίλησε για τα χρόνια που φοιτούσε στη δραματική σχολή και είχε συμμαθήτρια τη Μαρία Ιωαννίδου.

Ο Νίκος Γαλανός συμμαθητής με τη Μαρία Ιωαννίδου

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός «η τάξη μας είχε ενδιαφέρονται παιδιά που έκαναν καριέρα. Ο ένας από αυτούς ήταν ο Τερζόπουλος και ο άλλος ήταν ο Λευτέρης Βογιατζής. Πολύ έντεχνο. Η Μαρία Ιωαννίδου ήταν επίσης συμμαθήτριά μου, που δεν θέλει να το λέω για να μην καταλαβαίνουν την ηλικία της. Τότε ήταν 7 χρονών. Εγώ την ηλικία μου τη λέω, δεν έχω πρόβλημα… Τέλος πάντων!».

Η απαγόρευση της Μαρίας Ιωαννίδου στον Νίκο Γαλανό

Έξαλλη έκαναν την Μαρία Ιωαννίδου: «Είναι ντροπή τους να γράφουν πόσο χρονών είμαι, θα μπορούσα να κάνω μήνυση»

Η Μαρία Ιωαννίδου παραχώρησε συνέντευξη στο Mega Καλημέρα και στον Σαράντη Μαριεττή και, μεταξύ άλλων, δήλωσε ενοχλημένη με τα δημοσιεύματα που αφορούν στην ηλικία της.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Ιωαννίδου υποστήριξε: «Αυτά είναι εχθρικά. Είναι ντροπή τους! Δεν ισχύει κατ’ αρχήν. Θα μπορούσα να κάνω και μήνυση στον κύριο που το έγραψε αυτό αλλά βαριέμαι. Μεγάλωσα αρκετά αλλά δεν μου φαίνεται κι αυτό τους αρέσει και το καρφώνουν συνέχεια».

Στη συνέχεια, η Μαρία Ιωαννίδου είπε: «Εγώ ερωτεύτηκα τον Σειληνό 9 ετών. Μόλις τον είδα, έμεινα άναυδη. Μία φορά με σκαμπίλισε εξαιτίας του Φρέντυ, επειδή τον υποστήριξα. Δεν ταιριάζαμε με τον Σειληνό και γι’ αυτό τον χώρισα. Ζήλευε πάρα πολύ ο Σειληνός. Από την άλλη, ο Φρέντυ με ζήλευε αλλά δεν με ταλαιπωρούσε».

«Μετάνιωσα το κομμάτι του γυμνού. Ο μπαμπάς μου με είχε διώξει από το σπίτι ένα μικρό διάστημα. Πήρα πολλά λεφτά για μία γυμνή φωτογράφιση, όσα κόστιζε περίπου μισό διαμέρισμα» πρόσθεσε στη συνέχεια η γνωστή ηθοποιός.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: