Γι’αυτό δε θέλει καμία σχέση με Ελλάδα: Η βαριά πίκρα της Αθηνάς Ωνάση για τον παππού της, το “αγκάθι” & η άρνηση

May 10, 2024

Γι’αυτό δε θέλει καμία σχέση με Ελλάδα: Η βαριά πίκρα της Αθηνάς Ωνάση για τον παππού της, το “αγκάθι” & η άρνηση


Διαφ.

Η Αθηνά Ωνάση δεν θέλει καμία σχέση με την Ελλάδα, διότι έχει πάρει βαριά πίκρα από τον παππού της, Αριστοτέλη Ωνάση και δεν την ενδιαφέρουν ούτε η δημοσιότητα, ούτε τα χρήματα που πήρε από εκείνον.

Η Αθηνά Ωνάση πέρασε δύσκολα χρόνια

Ειδικότερα, η “χρυσή” κληρονόμος δεν έχει κρύψει ποτέ την αποστροφή σε καθετί ελληνικό, όπως και σε οτιδήποτε σχετίζεται με την οικογένειά της, παρά τις ανέσεις που της εξασφαλίστηκαν.

Η Αθηνά ήταν κόρη της Χριστίνας Ωνάση και του Τιερί Ρουσέλ. Μετά το θάνατο της μητέρας της, όταν ήταν τριών ετών, μεγάλωσε με την οικογένεια του πατέρα της και της δεύτερης συζύγου του, Μαριάν.

Παρακολούθησε βασική σχολική εκπαίδευση γαλλικού προτύπου στη Λοζάννη και ολοκλήρωσε το Μπακαλορεά το καλοκαίρι του 2003, αλλά είχε δύσκολη σχέση με τον πατέρα της, καθώς ήταν καταπιεστικός και σκληρός.

Σε ηλικία 17 ετών, από την Ελβετία μετακόμισε στις Βρυξέλλες και γράφτηκε στη σχολή Νέλσον Πεσόα, παίρνοντας από τον πατέρα της 10.000 ευρώ το μήνα.

Η Χριστίνα Ωνάση δεν είχε ποτέ εμπιστοσύνη στον Τιερί Ρουσέλ και οδήγησε την οικογένεια να οργανώσει ένα Διοικητικό Συμβούλιο για να ελέγξει τα χρήματα της οικογένειας μέχρι την ενηλικίωση της Αθηνάς.

Η απέχθεια της Αθηνάς Ωνάση προς την οικογένειά της

Σε μία από τις λίγες δημόσιες συνεντεύξεις, στο ιταλικό περιοδικό Oggi, η Αθηνά Ωνάση υπογράμμισε ότι όλα τα προβλήματά της αρχίζουν και τελειώνουν στο επίθετό της, που κληρονόμησε από τον Αριστοτέλη Ωνάση, ενώ η μητριά της επεσήμανε ότι η Αθηνά της είχε πει πως «αν μπορούσε να κάψει όλα τα χρήματα του Ωνάση, θα το έκανε».

Με μαντήλι στο κεφάλι, δεν μιλούσε λέξη ελληνικά: Η Αθηνά Ωνάση ήρθε στην Ελλάδα και νόμιζε δεν θα την καταλάβει κανείς

Η Αθηνά Ωνάση δεν θέλει να έχει καμία σχέση με την Ελλάδα, γι’ αυτό επισκέπτεται σπάνια τη χώρα μας και όποτε έρχεται, δεν μιλάει καθόλου ελληνικά.

Το περασμένο φθινόπωρο, η χρυσή κληρονόμος, με μία μεγάλη παρέα κοριτσιών, έφτασε στη Μύκονο και έκανε μία προσπάθεια να κρύψει την ταυτότητά της, φορώντας ένα μαντίλι, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Το πρωινό», Γιάννης Μαλλιαρός.

Η άρνηση της Αθηνάς Ωνάση να έχει οποιαδήποτε σχέση με την Ελλάδα

Η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση, που είχε να επισκεφθεί την Ελλάδα από το 2006, ζει σε μία κωμόπολη της Ολλανδίας, απομονωμένη.

Άνθρωποι που την έχουν γνωρίσει, αναφέρουν ότι κρατάει τις αποστάσεις συναισθηματικά με την Ελλάδα και μάλιστα έχει πουλήσει από κοσμήματα μέχρι σπίτια, που ήταν συνδετικός κρίκος, ενώ από άποψη δεν έμαθε ποτέ ελληνικά.

Μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4», ο Πέτρος Νάζος υπογράμμισε ότι η χρυσή κληρονόμος έφτασε στη Μύκονο το πρωί της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου, με ιδιωτικό αεροσκάφος.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, έκανε βόλτα στα σοκάκια του νησιού και ένας φίλος του δημοσιογράφου είδε «τέσσερις σωματοφύλακες και μία κοπέλα με γυαλιά, καπέλο και μαντίλι. Κατάλαβε ότι κάτι είναι και πράγματι ήταν η Αθηνά».

Η Αθηνά Ωνάση δεν θέλει καμία σχέση με την Ελλάδα

Η Αθηνά Ωνάση συνεχίζει αποτελεί τη συνέχεια ενός μύθου, ο οποίος όμως αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας.

Η 38χρονη Αθηνά είναι αφοσιωμένη μόνο στα άλογά της, στο κτήμα που έχει δημιουργήσει στην Ολλανδία και στο εκτροφείο στη Βραζιλία.

Έχει τη διαχείριση στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, μέσω του Ιδρύματος Ωνάση, της οικογενειακής περιουσίας, αλλά δεν έχει κρατήσει τις επαύλεις και τα διαμερίσματα που είχε στην Ευρώπη η μητέρα της, ενώ έχει πουλήσει αρκετά προσωπικά αντικείμενα και κοσμήματά της και πλέον η περιουσία της έχει πέσει στο 1 δις ευρώ.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: