Κλαίει η Παναγιά στη θεσπρωτία: Νεκρός 17χρονος μαθητής, κατέρρευσε στο διάβασμα, θρήνος & αναπάντητα “γιατί”

May 10, 2024

Κλαίει η Παναγιά στη θεσπρωτία: Νεκρός 17χρονος μαθητής, κατέρρευσε στο διάβασμα, θρήνος & αναπάντητα “γιατί”


Διαφ.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Θεσπρωτίας με τον θάνατο 17χρονου μαθητή Λυκείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του epiruspost.gr, το αγόρι διάβαζε στο δωμάτιό του, όταν συγγενικό του πρόσωπο το εντόπισε νεκρό. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κλήθηκε στο σημείο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο της περιοχής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Κατέληξε την ώρα που διάβαζε

Ειδικότερα, το απόγευμα της Πέμπτης, λίγο πριν τις 17:00 οικείο πρόσωπο του 17χρονου ανησύχησε που δεν είχε ξυπνήσει το παιδί και πήγε στο δωμάτιο να δει αν όλα ήταν καλά .

Δυστυχώς όμως ο μαθητές Λυκείου ήταν χωρίς τις αισθήσεις του.

Στο σημείο έσπευσε ΕΚΑΒ και αστυνομία, με τους άνδρες της υπηρεσίας να έχουν αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας του παιδιού έφυγε από τη ζωή σε νεαρή επίσης ηλικία.

Απαρηγόρητη η μητέρα του που είναι αυτοδιοικητικός υπάλληλος, οι δύο αδερφές του αλλά και όλο το χωριό. Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος διδασκόντων και οι μαθητές του ΓΕΛ Φιλιατών αποχαιρετώντας τον 17χρονο Κωνσταντίνο.

Τα ακριβή παθολογικά αίτια του αιφνίδιου θανάτου του παιδιού, θα φωτίσει η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης.

Ραγίζουν καρδιές στην Κρήτη: Ο 17χρονος γιος τους “έφυγε” σε τροχαίο & γέμισαν μηνύματα τη στάση να θυμούνται όλοι

Σε μια συγκινητική κίνηση προχώρησε η οικογένεια του αδικοχαμένου Γιώργου Παρασύρη, του 17χρονου μαθητή που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην Παραλιακή Λεωφόρο στο Ηράκλειο. Όπως ενημέρωσε ο Πανελλαδικός Σύλλογος “SOS Τροχαία Εγκλήματα”, η οικογένεια κατασκεύασε μια πρότυπη στάση κοντά στο Λύκειο Γαζίου.

Μια στάση που χρησιμοποιούν δεκάδες μαθητές και χρησιμοποιούσε και ο Γιώργος. Μέσο για να προστατεύονται αλλά και για να θυμούνται πόσο πρέπει να προσέχουν, στον δρόμο Γαζίου – Ηρακλείου. Την Τρίτη 16 Απριλίου στις 14.00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στο σημείο τρισάγιο στη μνήμη του αδικοχαμένου παιδιού.

Ο 17χρονος υπέστη βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις σε τροχαίο ως συνοδηγός σε όχημα που εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού, τα ξημερώματα της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου του 2023, στην παραλιακή λεωφόρο στο Ηράκλειο.

Έδωσε μάχη σε νοσοκομείο αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής…


Πηγή

Διαβάστε επίσης: