«Είναι Ελλάδα αυτές οι κιλότες; Εθνικό ναυάγιο»: Τα σκληρά λόγια του Λιάγκα για την Μαρίνα Σάττι

May 10, 2024

«Είναι Ελλάδα αυτές οι κιλότες; Εθνικό ναυάγιο»: Τα σκληρά λόγια του Λιάγκα για την Μαρίνα Σάττι


Διαφ.

Ο Γιώργος Λιάγκας κατακεραυνώνει τη Μαρίνα Σάττι και την εμφάνισή της στον β’ ημιτελικό της Eurovision 2024, χθες, Πέμπτη, το βράδυ.

Ειδικότερα, ο παρουσιαστής χαρακτήρισε την παρουσίαση του τραγουδιού “Zari” ως εθνικό ναυάγιο και υπογράμμισε ότι η οπτικοποίηση έγινε λάθος.

Καταπέλτης ο Γιώργος Λιάγκας για τη Μαρίνα Σάττι

Όπως επεσήμανε ο Γιώργος Λιάγκας στο “Πρωινό” «πάμε τώρα στο εθνικό μας ναυάγιο. Επιτρέψτε μου, είμαι ο πρώτος που όταν οι άλλοι έκραζαν το τραγούδι, εγώ βγήκα και είπα ότι η Μαρίνα Σάττι είναι ένα υπερταλαντούχο πλάσμα, μία πολύ καλή τραγουδίστρια και ένα πολύ ωραίο τραγούδι που έχει προοπτική όταν οπτικοποιηθεί να σκίσει. Το πρόβλημα είναι λοιπόν ότι είναι μία πάρα πολύ καλή τραγουδίστρια, που χθες την κατάπιε η μεγάλη σκηνή της Eurovision και ένα τραγούδι που είχε πολύ καλή προοπτική να οπτικοποιηθεί και να αναδειχθεί αυτό το πάρτι της Ελλάδας, το οποίο οπτικοποιήθηκε μίζερα. Χθες οι ταράτσες από το Πέραμα και οι ταράτσες από τη ναυπηγο-επισκευαστική ζώνη του Περάματος που ψάχναμε να δούμε τα σώβρακα του παππού και την κιλότα της γιαγιάς αν ήταν απλωμένα… Αυτή είναι η Ελλάδα;».

Και συμπλήρωσε «έχεις μία γ@@μημένη ευκαιρία να σε δουν εκατομμύρια άνθρωποι και εσύ βάζεις την κιλότα και το σώβρακο;», σημειώνοντας ότι χρειαζόταν χειλόφωνο, καθώς είπε το 1/3 του τραγουδιού εκτός μικροφώνου.

Η σκληρή κριτική του Γιώργου Λιάγκα για τη Μαρίνα Σάττι

«Σφαχτηκαν» στον αέρα Γιώργος Λιάγκας και Άρια Καλύβα: «Με προσβάλει αυτό που κάνεις… Δεν στο επιτρέπω»

Στη σημερινή εκπομπή στο  Πρωινό η συζήτηση για την υποψηφιότητα του Γιώργου Αυτιά με τη Νέα Δημοκρατία, εξελίχθηκε σε έναν έντονο διάλογο μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και της Άριας Καλύβα. Οι δύο παρουσιαστές δεν έδειχναν να συμφωνούν και να “βγαίνει” συνεννόηση και σύντομα η κόντρα τους έφτασε σε αρκετά υψηλά επίπεδα έντασης.

O Γιώργος Λιάγκας «μαλλıά κουβάρια» με την Άρια Καλύβα

Αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε «Ο Γιώργος Αυτιάς -το ξαναλέω γιατί μπορεί να μην το καταλαβαίνεις, επειδή είσαι 2-3 χρόνια στην τηλεόραση και να μην ξέρεις τι γίνεται στον χώρο αυτό- δεν είναι ένας απλά μορφωμένος άνθρωπος και ένας καλός δημοσιογράφος»,

Με την Άρια Καλύβα να απαντάει: «Η αντίληψη δεν έχει να κάνει με τον χώρο της τηλεόρασης Γιώργο μου».

Για να πάρει και πάλι την σκυτάλη ο Γ. Λιάγκας: «Ο Γιώργος Αυτιάς θα έπρεπε να έχεις καταλάβει ότι είναι ένας τηλεοπτικός superstar. είτε σου αρέσει είτε δεν σου αρέσει» Και η ένταση έγινε ακόμα μεγαλύτερη…

Δείτε και το σχετικό απόσπασμα

Όλος ο διάλογος και η ένταση ανάμεσα σε Γιώργο Λιάγκα και η Άρια Καλύβα

Γ.Λ. Ποια είναι η πολιτική θέση του Γιώργου Αυτιά;

Α.Κ. Αμφισβητείς ότι αυτός ο άνθρωπος έχει το περιεχόμενο να υπηρετήσει τον ρόλο τον οποίο έχει επιλέξει;

Γ.Λ. Μαζί μιλάμε;

Α.Κ. Ναι, μαζί μιλάμε.

Γ.Λ. Και γιατί δεν μου απαντάς σε αυτό που σε ρωτάω; Γιατί μου απαντάς σε κάτι άλλο;

Α.Κ. Γιατί δεν δέχεσαι την αντίθετη άποψη;

Γ.Λ. Σε ρωτάω ποια είναι η πολιτική του θέση και με ρωτάς αν αμφιβάλλω ότι θα είναι καλός. Δεν μπορώ να βγάλω άκρη μαζί σου, λυπάμαι. Το παιχνιδάκι αυτό το δικό σου δεν το συνεχίζω. να έρχονται εδώ οι παπάδες να μου το παίζουν μάγκες το δέχομαι, αλλά με τους συνεργάτες μου που είμαστε πολλές ώρες κάθε μέρα μαζί. Θεωρώ ότι με προσβάλει το γεγονός ότι σε ρωτάω κάτι άλλο και μου απαντάς σε κάτι άλλο. Με προσβάλει εμένα προσωπικά η θέση σου και η στάση σου σήμερα. Πραγματικά εμένα με προσβάλει.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: