“Έγιναν” θέαμα στη Μύκονο: Ντόρος με τον Άρη Σοϊλέδη, χέρι χέρι με τη νέα του σύντροφο, ράκος η Μαρια Αντωνά

May 10, 2024

“Έγιναν” θέαμα στη Μύκονο: Ντόρος με τον Άρη Σοϊλέδη, χέρι χέρι με τη νέα του σύντροφο, ράκος η Μαρια Αντωνά


Διαφ.

Ο Άρης Σοϊλέδης φαίνεται ότι είναι ξανά ερωτευμένος, μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά και μάλιστα, ταξίδεψε στη Μύκονο με τη νέα του σύντροφο, η οποία ονομάζεται Μαριλίνα.

Ο Άρης Σοϊλέδης δεν απάτησε τη Μαρία Αντωνά

Όπως υπογράμμισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο “Happy Day” “ο Άρης επικοινώνησε μαζί μου. Την προηγούμενη φορά που έγιναν κάποια σχόλια και από εμάς για το πότε ξεκίνησε αυτή η σχέση, ο Άρης επικοινώνησε μαζί μου και μου είπε ότι δίνει το λόγο της τιμής του ότι δεν σύναψε κάποια σχέση πριν χωρίσει και ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τη Μαρία. Και επίσης ότι δεν του αρέσει να ακούγονται διάφορα. Ωστόσο, αυτές οι φωτογραφίες δείχνουν ότι υπάρχει κάτι στη ζωή του. Τώρα, το τι συμβαίνει, αν είναι μια σχέση στο ξεκίνημα, αν είναι μία φίλη του… Είναι πάντως το ίδιο κορίτσι με το οποίο τον είχαν απαθανατίσει και στο θέατρο. Τώρα το πόσο καιρό υπάρχει αυτό το κορίτσι στη ζωή του και τι συμβαίνει δεν το ξέρω. Και φαντάζομαι πως όταν επιλέγεις τη Μύκονο για προορισμό δεν κρύβεσαι. Εγώ όφειλα να μεταφέρω αυτό που μου είπε. Μου δεσμεύτηκε ότι όσο ήταν με τη Μαρία ήταν σωστός, πιστός… Και δεν του αρέσει αυτό που κυκλοφορεί εναντίον του, ότι δεν ήταν έντιμος απέναντί της”.

Πότε ξεκίνησε η νέα σχέση του Άρη Σοϊλέδη

Υπενθυμίζεται ότι, πριν από λίγες μέρες, ο ποδοσφαιριστής έκανε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, επισημαίνοντας «με αφορμή όλα όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες, θέλω να τοποθετηθώ, όχι επειδή θα έπρεπε στην πραγματικότητα, απλά και μόνο γιατί δημιουργείται μια εικόνα για τη ζωή μου, τον χαρακτήρα μου και την προσωπικότητά μου από εικασίες και φήμες που δημιουργούν άνθρωποι των media. Δεν αφορά κανέναν το αν, το πως και το πότε προχωράει κάποιος τη ζωή του, πόσο μάλλον να βγάζει φήμες περί παράλληλων σχέσεων και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Θέλω να παρακαλέσω να σταματήσει όλο αυτό γιατί στιγματίζει και επηρεάζει ζωές ανθρώπων. Ευχαριστώ».

«Ξέρω τι έκανες όταν ήμουν στο Survivor»: Μαθεύτηκε η αιτία χωρισμού, αυτό έκανε ο Άρης Σοϊλέδης στη Μαρία Αντωνά

Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά από επτά χρόνια σχέσης και λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, έπειτα από συνεχείς αναβολής.

Ο λόγος χωρισμού Μαρίας Αντωνά και Άρη Σοϊλέδη

Σύμφωνα με δημοσίευμα ιστοσελίδας, στις 8 Φεβρουαρίου, ο ποδοσφαιριστής έχει γενέθλια και φέτος ήταν Πέμπτη, την ίδια ώρα που στον Aγιο Δομίνικο έτρεχε η 5η εβδομάδα του survivor και η αποχώρηση ήταν ανδρική υπόθεση.

Έτσι, ο ποδοσφαιριστής, από την στιγμή που δεν είχε κίνδυνο να φύγει η δημοσιογράφος, κάτι κανόνισε και δεν ήταν καρφωμένος στην τηλεόραση να βλέπει και να ανεβάζει stories για τη σύντροφό του.

Φαίνεται ότι αυτά που έκανε εκείνη την ημέρα, δεν άρεσαν στη δημοσιογράφο και ραδιοφωνική παράγωγό, όταν τα έμαθε.

Χωριστούς δρόμους τράβηξαν Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης


Πηγή

Διαβάστε επίσης: