Ο γκαντέμης του ζωδιακού: Αυτό είναι το ζώδιο που τον κυνηγάει η ατυχία, του πάνε όλα ανάποδα

May 10, 2024

Ο γκαντέμης του ζωδιακού: Αυτό είναι το ζώδιο που τον κυνηγάει η ατυχία, του πάνε όλα ανάποδα


Διαφ.

Το πιο άτυχο ζώδιο είναι ο Αιγόκερως, τον οποίο συχνά χαρακτηρίζει η απαισιοδοξία, αλλά και η καντεμιά, σύμφωνα με τους αστρολόγους.

Οι Αιγόκεροι διακρίνονται για το σθένος, την αποφασιστικότητα και τη φιλοδοξία τους, αλλά στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν όσο το δυνατόν περισσότερους στόχους, συχνά παραβλέπουν άλλες βασικές πτυχές της ζωής τους.

Αυτή η αμείλικτη προσήλωση στους στόχους τους, τείνει να τους κάνει να φαίνονται κάπως άτυχοι στις διαπροσωπικές τους συνδέσεις.

Γιατί ο Αιγόκερως είναι το πιο άτυχο ζώδιο

Επιπλέον, οι Αιγόκεροι έχουν μια τάση προς την απαισιοδοξία και συχνά προσελκύουν όλον τον αρνητισμό που μπορεί να υπάρχει στο περιβάλλον. Η πρόβλεψη του χειρότερου γίνεται ο αμυντικός μηχανισμός τους, ώστε σε μια ενδεχόμενη αποτυχία να είναι προετοιμασμένοι.

Εκτός αυτού συνηθίζουν στη γκρίνια και το μόνο που συζητούν είναι το πώς η καντεμιά τους κυνηγάει.

Δεν αποκλείεται να ακούσετε έναν Αιγόκερο να μιλά για τις επαναλαμβανόμενες αναποδιές που του συμβαίνουν, ενώ παράλληλα δεν θα δει ποτέ το ποτήρι μισογεμάτο, θα παραπονεθεί για όλα και για όλους και συχνά νιώθει αδικημένος.

Ούτε Ιχθύς, ούτε Αιγόκερως: Κι όμως, αυτά είναι τα 4 πιο πιστά ζώδια – Είναι σχεδόν απίθανο να σε απατήσουν

Οι περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν έναν σύντροφο πιστό, αφοσιωμένο και ειλικρινή. Όμως, το να μείνεις πιστός σε μια σχέση δεν είναι για όλους το ίδιο εύκολο. Ωστόσο, ο αστρολογικός, γενέθλιος χάρτης σου, μπορεί να αποκαλύψει αν είσαι τελικά ένα από τα πιο πιστά ζώδια του ζωδιακού κύκλου.

Τα 4 πιο πιστά ζώδια: Ιδανικά για μακροχρόνιες σχέσεις

Ταύρος

Το ζώδιο του Ταύρου, είναι γνωστό για την ακλόνητη επιμονή του σε ό,τι κάνει. Όχι μόνο ο πραγματιστής Ταύρος είναι ένα σταθερό ζώδιο, αλλά κυβερνάται από τον δεύτερο οίκο, ο οποίος κυβερνά την ασφάλεια και τα οικονομικά. Η ανάγκη του ζωδίου της γης για σταθερότητα και δομή, το βοηθά να παραμένει «βράχος» ακόμα και μπροστά σε αντιξοότητες. Ο Ταύρος ριζώνει όπου κι αν φυτευτεί και τότε δυναμώνει σαν δέντρο. Ως σταθερό ζώδιο, μπορεί να είναι πεισματάρης και επιθετικός, αλλά αυτό του χαρίζει επίσης μια σταθερή αίσθηση πίστης.

Ζώδιο: Καρκίνος

Οι Καρκίνοι έχουν μια μοναδική ικανότητα να παραμένουν αφοσιωμένοι στα αγαπημένα τους πρόσωπα καθώς και στο προσωπικό τους καταφύγιο. Το ευαίσθητο καβούρι του αστρολογικού κύκλου, κυβερνάται από τον τέταρτο οίκο του σπιτιού και είναι αφοσιωμένο στην προστασία των φίλων, της οικογένειας και των αγαπημένων τους προσώπων. Επιπλέον, είναι ζώδιο που κυβερνάται από τη Σελήνη, που σημαίνει ότι λατρεύει να παραμένει πιστό, σε οτιδήποτε βάλει στην καρδιά και στο μυαλό του. Ο Καρκίνος είναι πιστό ζώδιο γιατί προστατεύει και θρέφει σθεναρά ό,τι αγαπά. Όταν ένας Καρκίνος προσδιορίζει κάτι ή κάποιον που θέλει, μπορεί να δημιουργήσει παρωπίδες και να παραμείνει συγκεντρωμένος σε αυτόν τον στόχο.

Λέων

Τα Λιοντάρια του ζωδιακού κύκλου είναι από τα πιο αφοσιωμένα ζώδια. Γενναίο και σίγουρο για τον εαυτό του, το ζωηρό ζώδιο της φωτιάς έχει ακλόνητη πίστη που μερικές φορές μπορεί να θεωρηθεί και ως αφέλεια. Αυτό συμβαίνει γιατί οι Λέοντες κυβερνώνται από τον πέμπτο οίκο, ο οποίος συνδέεται με τη δημιουργικότητα και τα παιδιά. Όχι μόνο μένουν πιστοί στην πορεία μιας σχέσης, αλλά στην πραγματικότητα δεν μπορούν να λειτουργήσουν μέσα σε αυτή, αν δεν εμπιστεύονται τον σύντροφό τους. Ο Λέων λάμπει συνέχεια, υπόσχεται πίστη σε ό,τι κάνει την καρδιά του να χτυπά και στη συνέχεια χρησιμοποιεί αυτή τη θερμότητα για να ζεστάνει τον κόσμο με τη γενναιόδωρη, συνεχή λάμψη του.

Υδροχόος

Κι όμως, όσο και αν δεν το περίμενες, οι Υδροχόοι κερδίζουν επάξια μια θέση ανάμεσα στα πιο πιστά ζώδια. Οι Υδροχόοι είναι αφιερωμένοι στη διαμόρφωση της κοινωνίας, η οποία απαιτεί έναν τύπο ακλόνητης πίστης ότι οι παραδόσεις θα αλλάξουν. Αν και τα ζώδια του αέρα είναι πρωταθλητές της προοδευτικής αλλαγής, η αφοσίωσή τους στα πρόσωπα που αγαπούν, αντέχει στο χρόνο. Και μπορούν να ευχαριστήσουν τον πλανητικό κυβερνήτη τους, τον Ουρανό, για την ικανότητά τους να παραμένουν πιστοί ακόμα και κάτω από τις πιο δύσκολες περιστάσεις.

Τα πιο πιστά ζώδια με διαφορά:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: