Τρεις γενιές μαζί: Η σπάνια φωτογραφία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μαζί με την μητέρα και την κόρη του

May 10, 2024

Τρεις γενιές μαζί: Η σπάνια φωτογραφία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μαζί με την μητέρα και την κόρη του


Διαφ.

Η Δέσποινα Γιαννακοπούλου με τον πατέρα της, Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τη γιαγιά της, από την οποία πήρε το όνομά της, παραβρέθηκαν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο, από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, προχθές, Τετάρτη.

Ειδικότερα, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργάνωσε μεγάλη εκδήλωση, σε ανάμνηση της ημερομηνίας γέννησης του μεγάλου ακτιβιστή, ιδεολόγου και ιδρυτή του Ερυθρού Σταυρού, Ερρίκου Ντυνάν.

Στην εκδήλωση τιμήθηκε η μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου για το φιλανθρωπικό, κοινωνικό και ανθρωπιστικό του έργο, με την Ανώτερη Τιμητική Διάκριση του Χρυσού Σταυρού, μετά χρυσού κλάδου Δάφνης.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού στο Μπάσκετ και βιομήχανος είναι παντρεμένος με την Ιωάννα Μαροσούλη και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τη Δέσποινα και τον Παύλο.

Η Δέσποινα Γιαννακοπούλου έκλεψε την παράσταση

Η κόρη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου επέλεξε ένα πράσινο εφαρμοστό midi φόρεμα με cut out και ιδιαίτερη λεπτομέρεια, το οποίο αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της και το συνδύασε με πέδιλα.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Δέσποινας Γιαννακοπούλου

Δέσποινα Γιαννακοπούλου εμφάνιση

Η πιο περιζήτητη νύφη της Ελλάδας: Η κόρη του Γιαννακόπουλου, Δέσποινα, εκτός από πλούσια είναι και καλλονή

Η Δέσποινα Γιαννακοπούλου είναι η πανέμορφη κόρη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, την οποία έχει αποκτήσει με την Ιωάννα Μαροσούλη, μία από τις δύο αδελφές του συζύγου της Ελεονώρας Μελέτη, Θοδωρή.

Η πανέμορφη μελαχρινή, το περασμένο Σάββατο, έδωσε το “παρών”, συνοδευόμενη από τους γονείς της, στο πάρτι της θείας της, Έφης Μαροσούλη, στο Ζάππειο, που διοργανώθηκε για τα γενέθλιά της.

Η Δέσποινα Γιαννακοπούλου έκλεψε την παράσταση

H Ιωάννα Μαροσούλη έκανε μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση, με μάξι μαύρο slip dress, πέδιλα με φιάπα και χοντρό τακούνι και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια, ενώ η κόρη της φόρεσε μαύρο φόρεμα με παγιέτες και μεγάλο σκίσιμο και μαύρα πέδιλα με λεπτό τακούνι, ενώ είχε εντυπωσιακό μακιγιάζ, δίνοντας έμφαση στα μάτια.

Η νεαρή κοπέλα είναι ιδιαίτερα ενεργή στο TikTok, δημοσιεύοντας συχνά βίντεο μόνη της, αλλά και με τον πατέρα της και τον αδελφό της, ωστόσο, αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις και τα φώτα της δημοσιότητας.

Πρόκειται για τη μεγάλη αδυναμία του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού και βιομηχάνου.

Πανέμορφη η Δέσποινα Γιαννακοπούλου

Πανέμορφη η Δέσποινα Γιαννακοπούλου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: