Έριξαν πρόστιμο 21.140 ευρώ σε οδηγό μηχανής: Η παράβαση που έκανε και θα του στοιχίσει μια περιουσία

May 11, 2024

Έριξαν πρόστιμο 21.140 ευρώ σε οδηγό μηχανής: Η παράβαση που έκανε και θα του στοιχίσει μια περιουσία


Διαφ.

Ένας μοτοσικλετιστής στη Βουλιαγμένη βρέθηκε στο επίκεντρο μιας εντυπωσιακής καταδίωξης το βράδυ της Τετάρτης, καθώς προσπάθησε να αποφύγει τον έλεγχο της τροχαίας αστυνομίας, παραβιάζοντας περισσότερα από δέκα κόκκινα φανάρια και διαπράττοντας μια σειρά από άλλες σοβαρές παραβάσεις.

Αντιμέτωπος με Σοβαρές Κατηγορίες

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν αρχικά να τον σταματήσουν για έλεγχο στην περιοχή της Βουλιαγμένης, εντοπίζοντας ότι η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε δεν είχε πινακίδες κυκλοφορίας. Αντί να συμμορφωθεί, ο οδηγός τράπηκε σε φυγή, διαπράττοντας 12 παραβάσεις κόκκινου σηματοδότη, υπερβολική ταχύτητα, επικίνδυνους ελιγμούς και αναστροφή.

Τελική Σύλληψη και Ποινές

Μετά από μια μεγάλη καταδίωξη, ο μοτοσυκλετιστής εντοπίστηκε και συνελήφθη την επόμενη ημέρα στην περιοχή των Μεγάρων από την ομάδα «ΔΙΑΣ». Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι η μοτοσυκλέτα είχε δηλωθεί σε ακινησία και ήταν ανασφάλιστη, γεγονός που προστίθεται στις υπόλοιπες παραβάσεις.

Στον οδηγό επιβλήθηκε συνολικό πρόστιμο 10.640 ευρώ και 150 βαθμοί ποινής στο point system της τροχαίας ενώ θα ενημερωθεί η ΑΑΔΕ για την επιβολή προστίμου για την ακινησία ύψους 10.500 ευρώ. Συνολικά, δηλαδή θα κληθεί να καταβάλλει 21.140 ευρώ.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: