Xώρισε o Στράτος Τζώρτζογλου με την Σοφία Μαριόλα μετά από 5 χρόνια γάμου; Η φωτογραφία διάψευσης και η δήλωση

May 11, 2024

Xώρισε o Στράτος Τζώρτζογλου με την Σοφία Μαριόλα μετά από 5 χρόνια γάμου; Η φωτογραφία διάψευσης και η δήλωση


Διαφ.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου διέψευσε τις φήμες περί χωρισμού από τη σύζυγό του, Σοφία Μαριόλα και μάλιστα, εξέφρασε την έκπληξή του.

Ειδικότερα, δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso αναφέρει ότι το ζευγάρι έχει πάρει, εδώ και καιρό, την απόφαση να χωρίσει, η οποία μάλιστα είναι οριστική.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου διαψεύδει τον χωρισμό του

Η έκπληξη του Στράτου Τζώρτζογλου στην είδηση του χωρισμού

Σε επικοινωνία του ΤLIFE με τον Στράτο Τζώρτζογλου, ο ηθοποιός ξαφνιάστηκε στο άκουσμα της εν λόγω είδησης αυτής, την οποία και διέψευσε, υπογραμμίζοντας «δεν καταλαβαίνω πως έχει προκύψει αυτό. Όχι, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, δεν ισχύει».

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός και η Σοφία Μαριόλα είναι μαζί τα τελευταία επτά χρόνια, εκ των οποίων τα πέντε είναι παντρεμένοι και πολλές φορές έχουν εκφράσει δημόσια την αγάπη και τον έρωτά τους.

Δεν χωρίζουν Στράτος Τζώρτζογλου και Σοφία Μαριόλα

Αξίζει να σημειωθεί ότι, λίγες ώρες πριν την κυκλοφορία του συγκεκριμένου δημοσιεύματος, ο ηθοποιός είχε αναδημοσιεύσει στο προφίλ του κάποια βίντεο της συζύγου του.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου διαψεύδει τον χωρισμό του

Στράτος Τζώρτζογλου – Σοφία Μαριόλα: Επέτειος γάμου για το ζευγάρι – Η φωτογραφία από το ταξίδι τους

Ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρι της ελληνικής showbiz αποτελούν ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα.

Η σημερινή ημέρα για το ζευγάρι είναι ιδιαίτερη αφού πριν από δύο χρόνια ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στο εκκλησάκι του Τίμιου Σταυρού στον Ακρωτήρι Χανίων.

Η Σοφία Μαριόλα και ο Στράτος Τζώρτζογλου επέλεξαν να πραγματοποιήσουν ένα ταξίδι στη Ρωσία και συγκεκριμένα στην Αγία Πετρούπολη προκειμένου να γιορτάσουν την επέτειο τους.

Ο ηθοποιός κοινοποίησε φωτογραφίες και βίντεο από το ταξίδι τους γράφοντας:

«Επέτειος δυο χρόνων γάμου σήμερα, δυο χρόνια ευτυχίας, δυο χρόνια ελευθερίας, δυο χρόνια έρωτα!».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: