“5 μέρες πριν πεθάνει, ο Βασίλης Καρράς με έβαλε να τα διαβάσω όλα μπροστά στη γυναίκα του. Όλα στο φως”

May 12, 2024
Πέντε μέρες πριν πεθάνει, ο Βασίλης Καρράς με ζήτησε να διαβάσω όλα μπροστά στη σύζυγό του. Όλα αποκαλύπτονται.

5 μέρες πριν πεθάνει, ο Βασίλης Καρράς με έβαλε να τα διαβάσω όλα μπροστά στη γυναίκα του. Όλα στο φως


Διαφ.

Ο Βασίλης Καρράς, ένας από τους πλέον αγαπημένους και σεβαστούς καλλιτέχνες της λαϊκής σκηνής στην Ελλάδα, “έφυγε” από τη ζωή την παραμονή των Χριστουγέννων του 2023, αφήνοντας πίσω του μια ανεξίτηλη κληρονομιά. Η μάχη του με τον καρκίνο διήρκησε περισσότερο από δύο χρόνια, μια γενναία προσπάθεια που χαρακτηρίστηκε από την ψυχική δύναμη και το ακλόνητο πνεύμα του.

Κυκλοφορία της Αυτοβιογραφίας του Βασίλη Καρρά

Περίπου έξι μήνες μετά τον θάνατό του, η προσωπική ιστορία του Βασίλη Καρρά θα φωτιστεί με νέο τρόπο μέσα από την αυτοβιογραφία του, η οποία φέρει τον τίτλο Καλησπέρα και καλή βραδιά. Το βιβλίο προβλέπεται να κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Ταξιδευτής και να αποκαλύψει άγνωστες πτυχές της πολυτάραχης και πλούσιας καριέρας του τραγουδιστή.

width=1080

Ένας Αποχαιρετισμός στον “Άρχοντα της Πίστας”

Ο συγγραφέας Θάνος Κανούσης, ο οποίος είχε τον ρόλο του βιογράφου του Καρρά, μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα δε Γίνεται για το βιβλίο και τονίστηκε η σημασία της διατήρησης της μνήμης του Καρρά ζωντανής μέσω της αφήγησης της ζωής του.

Θάνος Κανούσης: Τα Όσα Ανέφερε

Η αυτοβιογραφία του Βασίλη ξεκίνησε 3 χρόνια νωρίτερα, με έναν Βασίλη υγιέστατο, και ολοκληρώθηκε στις αρχές του καλοκαιριού του ’23, όταν μάθαμε τα νέα για την υγεία του. Ο Βασίλης Καρράς μίλησε για όλα, ακόμα και για τον καρκίνο, δηλώνει ο κύριος Κανούσης στη Ναταλία Γερμανού και τους συνεργάτες της.

Όταν βγήκε την πρώτη φορά από την εντατική, το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν: πρέπει να γράψουμε ένα κεφάλαιο για τον καρκίνο, για την υγεία μου. Με έβαλε να πάρω συνέντευξη και από τους τέσσερις θεράποντες ιατρούς του κι έτσι ο αναγνώστης θα μάθει τα πάντα. Ο Βασίλης αυτό ήθελε πάντα στη ζωή του: τίποτα στο σκοτάδι, όλα στο φως, περιγράφει ο Θάνος Κανούσης.

Βασίλης

Ο Βασίλης Καρράς γνώριζε από την πρώτη στιγμή το μη αναστρέψιμο της κατάστασής του. 5 μέρες πριν πεθάνει, στις 18 Δεκέμβρη, με έβαλε μπροστά στη γυναίκα, στον μάνατζέρ του και τον ξάδερφό του να διαβάσω τη βιογραφία. Ήταν πολύ δύσκολη στιγμή για μένα, εκείνος χαμογελούσε. Ένα πράγμα που μου απαγόρευσε να τον ρωτήσω ήταν για τις φιλανθρωπίες που έκανε, αφηγείται σε άλλο σημείο ο κύριος Κανούσης στη μεσημεριανή εκπομπή του Alpha.

Ακολουθεί το Απόσπασμα της Εκπομπής:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: