Όλο το παρασκήνιο: Χωρίζουν τελικά Λεωνίδας Κουτσόπουλος – Χρύσα Μιχαλοπούλου μετά από 2,5 χρόνια και ένα παιδί;

May 13, 2024

Όλο το παρασκήνιο: Χωρίζουν τελικά Λεωνίδας Κουτσόπουλος – Χρύσα Μιχαλοπούλου μετά από 2,5 χρόνια και ένα παιδί;


Διαφ.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα social media μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν το Σάββατο περί χωρισμού από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

«Υπάρχει μια έντονη φημολογία το τελευταίο διάστημα ότι ο γνωστός MasterChef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η ηθοποιός, Χρύσα Μιχαλοπούλου, δεν είναι πια μαζί. Οι δυο τους κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και δεν κάνουν αρκετές δημόσιες εμφανίσεις, ούτε στα social, αλλά γενικότερα το τελευταίο διάστημα κρατούν μια απόσταση μεταξύ τους. Οι φήμες λένε ότι έχουν χωρίσει, έχουν τραβήξει τελείως διαφορετικούς δρόμους έχοντας πάντα σε προτεραιότητα τον γιο τους, Κίμωνα», είπε η Τζώρτζια Συρίχα. και πρόσθεσε:

«Το τελευταίο διάστημα, η Χρύσα Μιχαλοπούλου έχει αφαιρέσει όλες τις προσωπικές φωτογραφίες που είχε με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο από το Instagram».

Το μεσημέρι της Κυριακής, λοιπόν, η Χρύσα Μιχαλοπούλου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας. Δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών με τον γιο της, τον Κίμωνα. Πρέπει, ωστόσο, να σημειωθεί ότι ανέβασε και μια κοινή φωτογραφία με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο από τα πρώτα γενέθλια του παιδιού τους.

‘Κι ένα τέταρτο μητέρας αρκεί για δέκα ζωές, και πάλι κάτι θα περισσέψει’, έγραψε η Χρύσα Μιχαλοπούλου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Μόλις «έσκασε»: Χωρίζουν Κουτσόπουλος – Μιχαλοπούλου, η κίνηση που “πρόδωσε” το τέλος 2,5 χρόνια μετά το παιδί

Οι φήμες για τον χωρισμό του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου μεταφέρθηκαν στην εκπομπή «Επί τόπου» από την Τζώρτζια Συρίχα.

«Υπάρχει μια έντονη φημολογία το τελευταίο διάστημα ότι ο γνωστός MasterChef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η ηθοποιός, Χρύσα Μιχαλοπούλου, δεν είναι πια μαζί. Οι δυο τους κρατούς χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και δεν κάνουν αρκετές δημόσιες εμφανίσεις, ούτε στα social, αλλά γενικότερα το τελευταίο διάστημα κρατούν μια απόσταση μεταξύ τους. Οι φήμες λένε ότι έχουν χωρίσει, έχοντας πάντα σε προτεραιότητα τον γιο τους, Κίμωνα», ανέφερε η Τζώρτζια Συρίζα.
Η σχέση του ζευγαριού μετρά περίπου 3,5 χρόνια, από τον Νοέμβριο του 2021. Ξεκίνησαν να συζητούν τότε και ο γιος τους γεννήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου του 2022.
«Το τελευταίο διάστημα, η Χρύσα Μιχαλοπούλου έχει αφαιρέσει όλες τις προσωπικές φωτογραφίες που είχε με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο από το Instagram», τόνισε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: