«Ήμασταν χαμένοι από χέρι»: Κόλαφος ο Μικρούτσικος, με 2 λόγια… τελειώνει Μαρίνα Σάττι, Αλευρά και Καλούτα

May 13, 2024

«Ήμασταν χαμένοι από χέρι»: Κόλαφος ο Μικρούτσικος, με 2 λόγια… τελειώνει Μαρίνα Σάττι, Αλευρά και Καλούτα


Διαφ.

Στον τρόπο με τον οποίο ο Ζερόμ Καλούτα και ο Θανάσης Αλευράς σχολίασαν τους δυο ημιτελικούς της Eurovision αλλά και τον χθεσινό τελικό, αναφέρθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο παρουσιαστής που είχε συμμετάσχει στη Eurovision το 1991 μαζί με τη Σοφία Βόσσου και το τραγούδι «Άνοιξη» εξέφρασε μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» τον τρόπο με τον οποίο ο Ζερόμ Καλούτα και ο Θανάσης Αλευράς σχολίασαν τη φετινή Eurovision.

«Όταν έγινε αυτή η ανάληψη, εγώ χάρηκα πολύ, αλλά εκ του αποτελέσματος έχω να κάνω παρατηρήσεις. Όταν αναλαμβάνεις κάτι, δεν σημαίνει ότι συμφωνείς, μπορεί να έχεις τις αντιρρήσεις σου. Αν όμως πεις ναι και δεν μπεις μέσα με τα… μπούνια, δεν μπεις ολόκληρος, μην μπεις. Οι άνθρωποι που παρουσιάζουν με το ένα πόδι μέσα και με το άλλο έξω, έχουν τη σφραγίδα της αποτυχίας. Ναι μεν είναι δουλειά, αλλά δεν συμφωνώ και με αυτό το πανηγυράκι. Μην μπεις αδερφέ!

Μιλάω για την νοοτροπία. Δεν ξέρω πώς το εισέπραξε την πρώτη μέρα ο Θανάσης, αλλά τη δεύτερη ήταν αποστασιοποιημένος, σαν να λέει “ήρθα, έφαγα ξύλο την πρώτη μέρα και τώρα κλείνομαι στο καβούκι μου”. Αυτό είναι λάθος, Θανάση, φίλε μου, που ξέρεις πόσο σε εκτιμώ. Δεν ήταν σωστή η συμμετοχή σου σε αυτή την ιστορία», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε στη συνέχεια: «Το να λες ότι Σαν Μαρίνο είναι νησιωτική χώρα και να μην ξέρεις ότι είναι η παλαιότερη δημοκρατία της Ευρώπης. Και να μην ξέρεις και που είναι γεωγραφικά…Υπήρχε ένα κλίμα κάτι ανάμεσα σε άγνοια, αφέλεια. Πρέπει να έχεις πλήρη γνώση αυτού που κάνεις και αν δεν την έχεις, διαβάζεις. Νησιώτες, λέει… Γιατί νησιώτες βρε αδερφέ; Όταν είπες Μάλτα, γιατί δεν είπες νησιώτες; Έχεις σκεφτεί διακοπές στο Σαν Μαρίνο; Του φαίνεται σαν κάτι άλλο σαν…».

«Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω…»: Τα πρώτα λόγια της Μαρίνας Σάττι μετά την 11η θέση στην Eurovision και η συγκίνηση

Τις πρώτες δηλώσεις της Μαρίνας Σάττι λίγο μετά τον τελικό της Eurovision και την κατάκτηση της 11ης θέσης, εξασφάλισε η κάμερα της ΕΡΤ.

Η Μαρίνα Σάττι, παρότι έδωσε τον καλύτερό της εαυτό πάνω στη σκηνή της Eurovision και κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό με το «Ζάρι» της, τελικά, βρέθηκε στην 11η θέση.

Στις πρώτες δηλώσεις που έκανε λίγο μετά τον τελικό, η Μαρίνα Σάττι ανέφερε, «Ήταν τρομερή εμπειρία για μένα όλο αυτό. Αν γυρνούσα πίσω το χρόνο θα το έκανα ξανά, 100%. Σε όλα τα επίπεδα και καλλιτεχνικά και προσωπικά, θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ, όλους, για όλη τη στήριξη, για τα μηνύματα και την αγάπη».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: