Όλο το μαγαζί… έπεσε στα πόδια της Μελίνας: Πήγε μπουζούκια ντυμένη έτσι και τη χάζευαν μέχρι οι λουλουδούδες

May 13, 2024

Όλο το μαγαζί… έπεσε στα πόδια της Μελίνας: Πήγε μπουζούκια ντυμένη έτσι και τη χάζευαν μέχρι οι λουλουδούδες


Διαφ.

Η Μελίνα Νικολαΐδη αν και σπουδάζει και ζει στο Λονδίνο ταξιδεύει συχνά στην Αθήνα για να συναντήσει τον σύντροφό της. Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη έκανε μια εμφάνιση σε νυχτερινό μαγαζί χωρίς τον σύντροφό της, έχοντας στην παρέα της μια εντυπωσιακή φίλη της.

Οι δυο φίλες διασκέδασαν στο Romeo όπου εμφανίζονται ο Πανταζής και η Κοκκίνου.

Για τη βραδινή της έξοδο επέλεξε ένα hot pink dress, το οποίο ήταν μίνι με κλειστό λαιμό και κοφτά μανίκια. Το φόρεμα αποκάλυψε το καλογυμνασμένο σώμα της 20χρονης, η οποία γυμνάζεται εντατικά ενώ και ο σύντροφός της είναι γυμναστής.

Έγιναν θέαμα στο γυμναστήριο Δέσποινα Βανδή – Μελίνα Νικολαΐδη: Μάνα και κόρη ξεκίνησαν τα… ακροβατικά

Η σχέση ανάμεσα στη Δέσποινα Βανδή και τη Μελίνα Νικολαΐδη διαφέρει από την τυπική μητρική σχέση, καθώς οι δύο αυτές γυναίκες μοιράζονται αμέτρητες ώρες μαζί, μετατρέποντας τη μητρική τους σχέση σε φιλική.

Η κόρη της τραγουδίστριας, η οποία είναι 19 ετών, σπουδάζει υποκριτική στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, και κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα επέστρεψε στην Ελλάδα. Επομένως, η Μελίνα Νικολαΐδη συνοδευόμενη από τη Δέσποινα Βανδή επισκέφτηκαν μαζί το γυμναστήριο, μια δραστηριότητα που αποτελεί αναμφισβήτητα ένα από τα αγαπημένα κοινά τους χόμπι.
Πράγματι, η διάσημη τραγουδίστρια ανέβασε ένα απολαυστικό βίντεο από το γυμναστήριο, όπου παρατηρούμε την 19χρονη κόρη της να την υψώνει ψηλά! Η Δέσποινα Βανδή και η Μελίνα Νικολαΐδη εκτελούν… ακροβατικά, ενώ η τραγουδίστρια σχολιάζει με χιουμοριστικό τρόπο: «Κάποτε τη σήκωνα εγώ!!».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: