«Μένουμε μαζί με τη Θεοφανία, είμαστε πάρα πολύ καλά»: Το αποκάλυψε ο Πετράκος για το διαζύγιο με την Παπαθωμά

May 13, 2024

«Μένουμε μαζί με τη Θεοφανία, είμαστε πάρα πολύ καλά»: Το αποκάλυψε ο Πετράκος για το διαζύγιο με την Παπαθωμά


Διαφ.

Ο Γρηγόρης Πετράκος ήταν καλεσμένος στο Πρωινό τη Δευτέρα και λίγο πριν την εκπνοή της κουβέντας με τον Γιώργο Λιάγκα, έπεσε η ερώτηση για τη Θεοφανία Παπαθωμά και τη σχέση τους όπως είναι σήμερα. Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως συνεχίζουν να ζουν στο ίδιο σπίτι.

«Δεν υπάρχει κάποια νέα συνθήκη. Με τη Θεοφανία έχουμε συμφωνήσει από κοινού να μη σχολιάζουμε καθόλου τα προσωπικά μας για να διαφυλάξουμε τα ευαίσθητα μέλη της οικογένειας. Είμαστε πάρα πολύ καλά. Μένουμε μαζί», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Πετράκος.

«Δεν θα σχολιάσω παραπάνω γιατί δεν θέλω να ανοίξω νέες συζητήσεις. Δεν υπάρχει κάποια νέα συνθήκη. Είμαστε μια φυσιολογική οικογένεια», ανέφερε ο Γρηγόρης Πετράκος κλείνοντας το θέμα.

Γρηγόρης Πετράκος: «Όλα τα κανάλια έχουν λυσσάξει εναντίον μου επειδή ξέρουν ότι αυτό που είπα είναι η αλήθεια»

Σε μία απόπειρα να αντιμετωπίσει τις αντιδράσεις που προκάλεσε η δημοσίευσή του, ο Γρηγόρης Πετράκος εξέφρασε την άποψή του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Ο τραγουδιστής αμφισβήτησε την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης που είχε επηρεάσει την ατμόσφαιρα της Αθήνας, και λίγο αργότερα επέστρεψε στο ίδιο θέμα με μια νέα ανάρτηση.

Τα όσα έγραψε ο τραγουδιστής:

Ειδικότερα, ο Γρηγόρης Πετράκος αναφέρει: «Έγραψα προχθές για το φαινόμενο που ζήσαμε, κι έγινε χαμός στα ΜΜΕ. Αραγε για ποιό λόγο; Εχει κάποιος μια άποψη για ενα θέμα. Γιατί αυτό να αποτελεί είδηση και αιτία τρομακτικής επίθεσης; Είπα κάτι που απειλεί τη δουλειά τους; Που προσβάλει την προσωπικότητα τους; Κάτι που θίγει τα συμφέροντα τους;

Δεν εξηγείται αλλιώς η λυσσαλέα επίθεση και τα πρωτοσέλιδα για μια απλή παρατήρηση δύο παραγράφων στο Fb… Λίγο υπερβολικό… Δε βρίσκετε; Εκτός βέβαια και αν… σπρώχνει κόσμο να σκεφτεί κάτι που επουδενί δεν πρέπει! Για παράδειγμα αν εγώ κάνω μια απάτη και κάποιος πάει να την ξεσκεπάσει, τότε θα επιτεθώ με λύσσα για να τον εμποδίσω!

Προφανώς λοιπόν τα τσιράκια των κυβερνήσεων που έχουν καταντήσει τα mainstream ΜΜΕ έχουν εντολή να ορμούν με λύσσα σε όποιον αντιτίθεται στο επίσημο αφήγημα. Είτε πρόκειται για τεχνητές πανδημίες, είτε για τεχνητές τροποποιήσεις καιρού, είτε για τεχνητές οικονομικές κρίσεις, είτε για τεχνητούς πολέμους, είτε για τεχνητή ακρίβεια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: