Με μίνι νυφικό, ξώφτερνο πέδιλο, πεντικιούρ που έβγαζε μάτι: Η Στεφανίδου ήταν η πιο κουλ νύφη, 21 χρόνια πριν

May 13, 2024

Με μίνι νυφικό, ξώφτερνο πέδιλο, πεντικιούρ που έβγαζε μάτι: Η Στεφανίδου ήταν η πιο κουλ νύφη, 21 χρόνια πριν


Διαφ.

Η Τατιάνα Στεφανίδου, γνωστή παρουσιάστρια του Alpha, επέλεξε μια ξεχωριστή μέρα για να μοιραστεί μια ιδιαίτερη ανάμνηση με τους διαδικτυακούς της φίλους. Με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων το μακρινό 2021, είχε ανεβάσει στα κοινωνικά δίκτυα μια αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της με τον δικό της “Βαλεντίνο”, τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Ένας Γάμος Που Αφήνει Ιστορία

Η φωτογραφία τραβήχτηκε σχεδόν 18 χρόνια πριν, στις 24 Σεπτεμβρίου 2003, στη Χαλκίδα. Είναι ένα στιγμιότυπο από την ημέρα που το δημοφιλές ζευγάρι δημοσιογράφων ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, μοιραζόμενο την ευτυχία του με τον κόσμο. Από εκείνη την ημέρα, η Τατιάνα και ο Νίκος έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Νικόλα και τη Λυδία, και συνεχίζουν να είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στον χώρο των media.

Τατιάνα Στεφανίδου: Ένα Μήνυμα Αγάπης

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η Τατιάνα έγραψε: “Ο χρόνος μπορεί να μας κλέψει μόνο τη νιότη, όχι το συναίσθημα. Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!”

Ποιοι ήταν οι κουμπάροι του ζευγαριού:

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Μάκης Σεριάτος και η σύζυγος του Ιωάννα Καπελετζή ενώ παρανυφάκια ήταν ο Λάμπης- ο πρωτότοκος γιος το Νίκου Ευαγγελάτου από τον προηγούμενο γάμο του με την Ζέτα Θεοδωρακοπούλου- η ανιψιά του Γαβριέλα και ο γιος του Νικόλας, τον οποίο έχει αποκτήσει με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Λεπτομέρειες για το νυφικό της Τατιάνας Στεφανίδου

Το νυφικό της Τατιάνας Στεφανίδου είχε την υπογραφή του Μάκη Τσέλιου, ενώ έκανε εντύπωση το mini μήκος του, το οποίο αναδείκνυε τα υπέροχα πόδια της. Η Τατιάνα Στεφανίδου μάλιστα έκανε αυτή την τολμηρή επιλογή του κοντού νυφικού, ενώ ήταν έγκυος στην κόρη της Λυδία. Στα μαλλιά της φορούσε ένα μακρύ πέπλο και δαντελωτά γάντια μέχρι τον αγκώνα, που έκαναν ακόμη πιο εντυπωσιακή την εμφάνισή της.

Η γαμήλια δεξίωση έγινε επίσης στον μεγάλο κήπο, στο κτήμα τους στην Χαλκίδα, έχοντας στηθεί μια τεράστια τέντα και ένας πλούσιος μπουφές, δίπλα στην πισίνα. Στην τηλεοπτική ιστορία ωστόσο έμεινε, το ζεϊμπέκικο που χόρεψε η Τατιάνα Στεφανίδου, αφιερωμένο στον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο.

Ακολουθούν Φωτογραφίες:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: