Νικόλαε δες τι έχασες: Η Τατιάνα Μπλάτνικ εμφανίστηκε στην Αθήνα με πολύ μακριά μαλλιά, κολλητό τζιν και t-shirt

May 13, 2024

Νικόλαε δες τι έχασες: Η Τατιάνα Μπλάτνικ εμφανίστηκε στην Αθήνα με πολύ μακριά μαλλιά, κολλητό τζιν και t-shirt


Διαφ.

Λίγο πριν το Πάσχα, ο κόσμος της βασιλικής ζωής συγκλονίστηκε από την ανακοίνωση του διαζυγίου της Τατιάνας Μπλάτνικ με τον Νικόλαο, μετά από 14 χρόνια γάμου. Η είδηση προκάλεσε μεγάλη αίσθηση ανάμεσα στους θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας παγκοσμίως.

Μια Έκπληξη στο Χώρο της Φιλανθρωπίας:

Μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση, η Μπλάτνικ έκανε μία εμφάνιση έκπληξη στο πλευρό της Άννας Μαρίας, όχι όμως στις εκδηλώσεις της πρώην βασιλικής της οικογένειας. Η Τατιάνα πέρασε το Πάσχα στην Αθήνα με φίλους, απολαμβάνοντας τη νέα της ζωή και την ανεξαρτησία της.

Αφοσίωση στη Ψυχική Υγεία:

Τα τελευταία επτά χρόνια, η Μπλάτνικ έχει αφιερώσει τη ζωή της στο Breath Hellas, μια οργάνωση που εργάζεται για την ευαισθητοποίηση γύρω από τα θέματα ψυχικής υγείας και την καταπολέμηση του κοινωνικού στίγματος. Με πρόσφατη έμφαση στην ψυχική υγεία των νέων, η Μπλάτνικ επιδιώκει να ενισχύσει την ευημερία της κοινότητας.

Τατιάνα Μπλάτνικ: Νέα Έργα στον Ορίζοντα

Στην πρόσφατη δημοσίευση ενός backstage video, η Μπλάτνικ εμφανίζεται σε πιο χαλαρά και δημιουργικά κλίματα, φορώντας ένα τζιν παντελόνι και ένα λευκό T-shirt, αποκαλύπτοντας την προσωπική της πλευρά και το νέο της επαγγελματικό project. Αυτή η νέα φάση της ζωής της δείχνει να είναι γεμάτη ελπίδες και νέες προκλήσεις, ανοίγοντας ένα κεφάλαιο γεμάτο δυνατότητες για την ίδια. Χαμογελαστή και ασιόδοξη γράφει στη λεζάντα:

“Λατρεύω αυτή την ομάδα. Μου αρέσει αυτό που συνθέτουμε. 50 άτομα στα γυρίσματα, 15 ώρες μέρες και οι πιο εμπνευσμένοι άνθρωποι γύρω μου. Σας ευχαριστούμε όλους για την εμπιστοσύνη, την υποστήριξή σας, τον χρόνο σας και την πίστη στο όραμά μας. Απλά γεμάτη ευγνωμοσύνη! Μείνετε συντονισμένοι καθώς όλα εξελίσσονται..”.

“Ξέχασε” τον Πρίγκιπα Νικόλαο με τον πιο όμορφο: Τατιάνα Μπλάτνικ βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο γνωστού Έλληνα

Η Τατιάνα Μπλάτνικ, γνωστή για την προηγούμενη σχέση της με τον Νικόλαο, πρώην πρίγκιπα της Ελλάδας, ανοίγει νέο κεφάλαιο στη ζωή της μετά την αναπάντεχη είδηση του διαζυγίου τους. Αυτή τη φορά, η Τατιάνα φαίνεται να έχει βρει καινούρια αγάπη, καθώς φημολογείται ότι βρίσκεται σε σχέση με τον Γιώργο Μπαρμπαλιά.

Ποιος είναι ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς;

Ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς είναι γόνος μιας διάσημης και κοσμικής οικογένειας των ’80, με πλούσιο κοινωνικό και επαγγελματικό προφίλ. Οι λεπτομέρειες γύρω από τη σχέση τους αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή “Το Πρωινό” από τον δημοσιογράφο Πάνο Βήττα, με την είδηση να διαδίδεται γρήγορα στα μέσα. Ο Πάνος Βήττας δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι την είδηση διάβασε στο nassosblog.gr.

Τα πρόσωπα με τα οποία έχει έρθει κοντά η Τατιάνα Μπλάτνικ μετά το διαζύγιο

Ο Πάνος Βήττας είχε μιλήσει ξανά για τα πρόσωπα τα οποία έχουν έρθει κοντά στην Τατιάνα Μπλάτνικ όσο εκείνη βρίσκονταν σε διάσταση με τον Νικόλαο. Χαρακτηριστικά, το πρωί της Πέμπτης (25/4) είχε σχολιάσει: “Έχει βγει στα μανταλάκια, αν μπορούμε να το πούμε ευγενικά και πρέπει να πούμε επίσης ότι υπήρξε μία διάσταση, γιατί η Τατιάνα πριν από τον συγκεκριμένο (άνδρα) που ακούγεται, είχε ένα ακόμη πρόσωπο πολύ κοντά της. Όταν άλλωστε είσαι εν διαστάσει, είσαι ελεύθερος να γνωρίσεις κόσμο και να κάνεις τις επιλογές σου. Εγώ γνωρίζω για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, ωστόσο δε γνωρίζουμε την εθνικότητα του. Ο νυν, από ότι γνωρίζουμε μάλλον είναι Έλληνας απλά διεθνούς φήμης, αφού είναι λίγο δύσκολο να είμαστε και ακριβείς, όταν είναι κάποιος International”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: