Μαρία Σολωμού… στο αρσενικό: Δείχνει 1η φορά το πρόσωπο του γιου της, Αλέξανδρου, και η ομοιότητα είναι σοκαριστική

May 14, 2024

Μαρία Σολωμού… στο αρσενικό: Δείχνει 1η φορά το πρόσωπο του γιου της, Αλέξανδρου, και η ομοιότητα είναι σοκαριστική


Διαφ.

Με αφορμή την ημέρα της μητέρας, η Μαρία Σολωμού δημοσίευσε μία σπάνια φωτογραφία με τον μοναχογιό της, Αλέξανδρο, τον οποίο απέκτησε από τη σχέση της με τον Μάριο Αθανασίου.

Στη φωτογραφία φαίνεται το μισό πρόσωπο του γιου της, ενώ η ίδια προσπαθεί να τον φιλήσει.

“Να μη θυμηθώ τις ώρες που κόντευα να τρελαθώ ….. Έχετε παρατηρήσει ότι όσο μεγαλώνουν τόσο μας λείπουν……????” έγραψε στη λεζάντα του post της η Μαρία Σολωμού.

Τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία ήταν αρκετά, με τους περισσότερους να σχολιάζουν την ομοιότητα που έχουν οι δυο τους.

Κουλ μαμά η Μαρία Σολωμού: “Αν ο γιος μου έρθει & μου πει ότι τα έφτιαξε με συνομήλική μου, ένα μόνο θα του πω”

Η Μαρία Σολωμού μοιράστηκε ανοιχτά τις σκέψεις της για τις προσωπικές της σχέσεις, τον έρωτα και τη ζωή με τον γιο της σε πρόσφατη συνέντευξη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο για την εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι”. Η ηθοποιός, γνωστή για την αυθεντικότητα και το δυναμικό της χαρακτήρα, αποκάλυψε ότι ποτέ δεν έχει εμπλακεί σε one night stand, αν και θαΚουλ μαμά η Μαρία Σολωμού: “Αν ο γιος μου έρθει & μου πει ότι τα έφτιαξε με συνομήλική μου, ένα μόνο θα του πω” έκανε μια εξαίρεση για τον Μπραντ Πιτ.

Η Σχέση της με την Τηλεόραση

Στην ίδια συνέντευξη, η Σολωμού επεκτάθηκε επίσης στην εμπειρία της με την τηλεόραση, αναφέροντας τις προκλήσεις και τις ικανοποιήσεις που προκύπτουν από την εργασία της σε αυτό το μέσο. Η αφοσίωση στην τέχνη της ηθοποιίας και η σχέση της με το κοινό μέσω των τηλεοπτικών της ρόλων έχουν καταστήσει τη Μαρία Σολωμού μια αγαπητή φιγούρα στον χώρο της ψυχαγωγίας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: