37χρονος δικηγόρος και κούκλος: Ο άγνωστος σύντροφος της Μαρίνας Σάττι, τα έχουν 2 μήνες και δεν το ξέρει κανείς

May 14, 2024

37χρονος δικηγόρος και κούκλος: Ο άγνωστος σύντροφος της Μαρίνας Σάττι, τα έχουν 2 μήνες και δεν το ξέρει κανείς


Διαφ.

Η Μαρίνα Σάττι επέστρεψε το βράδυ Κυριακής στην Ελλάδα μετά το τέλος της Eurovision, στην οποία κατέκτησε την 11η θέση για χάρη της Ελλάδας.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε στο πλευρό της ως στήριγμα τον σύντροφό της.

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε με τη σειρά της πως ο Ορέστης Καραγιάννης, ο φερόμενος σύντροφος της Μαρίνας Σάττι είναι κολλητός φίλος του αδελφού της, είναι δικηγόρος στο Κτηματομεσιτικό Δίκαιο και συνομήλικος της τραγουδίστριας. Οι δυο τους φαίνεται πως είναι ζευγάρι μόλις τους τελευταίους μήνες.

Όπως θα δεις στα πλάνα, ο 37χρονος δικηγόρος βρισκόταν διακριτικά στο πλευρό της αγαπημένης του.

«Ήμασταν χαμένοι από χέρι»: Κόλαφος ο Μικρούτσικος, με 2 λόγια… τελειώνει Μαρίνα Σάττι, Αλευρά και Καλούτα

Στον τρόπο με τον οποίο ο Ζερόμ Καλούτα και ο Θανάσης Αλευράς σχολίασαν τους δυο ημιτελικούς της Eurovision αλλά και τον χθεσινό τελικό, αναφέρθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο παρουσιαστής που είχε συμμετάσχει στη Eurovision το 1991 μαζί με τη Σοφία Βόσσου και το τραγούδι «Άνοιξη» εξέφρασε μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» τον τρόπο με τον οποίο ο Ζερόμ Καλούτα και ο Θανάσης Αλευράς σχολίασαν τη φετινή Eurovision.

«Όταν έγινε αυτή η ανάληψη, εγώ χάρηκα πολύ, αλλά εκ του αποτελέσματος έχω να κάνω παρατηρήσεις. Όταν αναλαμβάνεις κάτι, δεν σημαίνει ότι συμφωνείς, μπορεί να έχεις τις αντιρρήσεις σου. Αν όμως πεις ναι και δεν μπεις μέσα με τα… μπούνια, δεν μπεις ολόκληρος, μην μπεις. Οι άνθρωποι που παρουσιάζουν με το ένα πόδι μέσα και με το άλλο έξω, έχουν τη σφραγίδα της αποτυχίας. Ναι μεν είναι δουλειά, αλλά δεν συμφωνώ και με αυτό το πανηγυράκι. Μην μπεις αδερφέ!

Μιλάω για την νοοτροπία. Δεν ξέρω πώς το εισέπραξε την πρώτη μέρα ο Θανάσης, αλλά τη δεύτερη ήταν αποστασιοποιημένος, σαν να λέει “ήρθα, έφαγα ξύλο την πρώτη μέρα και τώρα κλείνομαι στο καβούκι μου”. Αυτό είναι λάθος, Θανάση, φίλε μου, που ξέρεις πόσο σε εκτιμώ. Δεν ήταν σωστή η συμμετοχή σου σε αυτή την ιστορία», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε στη συνέχεια: «Το να λες ότι Σαν Μαρίνο είναι νησιωτική χώρα και να μην ξέρεις ότι είναι η παλαιότερη δημοκρατία της Ευρώπης. Και να μην ξέρεις και που είναι γεωγραφικά…Υπήρχε ένα κλίμα κάτι ανάμεσα σε άγνοια, αφέλεια. Πρέπει να έχεις πλήρη γνώση αυτού που κάνεις και αν δεν την έχεις, διαβάζεις. Νησιώτες, λέει… Γιατί νησιώτες βρε αδερφέ; Όταν είπες Μάλτα, γιατί δεν είπες νησιώτες; Έχεις σκεφτεί διακοπές στο Σαν Μαρίνο; Του φαίνεται σαν κάτι άλλο σαν…».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: