Την “πλήρωσαν” με το ίδιο νόμισμα: Η επική «απάντηση» των Ισραηλινών στην Μαρίνα Σάττι την ώρα που τραγουδούσε

May 14, 2024

Την “πλήρωσαν” με το ίδιο νόμισμα: Η επική «απάντηση» των Ισραηλινών στην Μαρίνα Σάττι την ώρα που τραγουδούσε


Διαφ.

Η Μαρίνα Σάττι, κατά τη συνέντευξη Τύπου της εκπροσώπου του Ισραήλ, για την Eurovision 2024, έκανε ότι μασμουριέται και κοιμάται, προκαλώντας την αντίδραση των Ισραηλινών, οι οποίοι την πλήρωσαν με το ίδιο νόμισμα.

Πλήρωσαν τη Μαρίνα Σάττι με το ίδιο νόμισμα

Ειδικότερα, την ώρα που η εκπρόσωπος της Ελλάδας βρισκόταν στη σκηνή, στον τελικό της Eurovision 2024, Ισραηλινοί που παρακολουθούσαν τη βραδιά, αντέδρασαν με τον ίδιο τρόπο.

Σε βίντεο που προβλήθηκε στο “Πρωινό”, σήμερα, Δευτέρα, τηλεθεατές από το Ισραήλ χασμουριούνται και κοιμούνται, την ώρα που η Μαρίνα Σάττι βρισκόταν στη σκηνή.

Αντίδραση Ισραηλινών στο χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι

Απογοήτευση για την αντίδραση της Μαρίνας Σάττι

«Εννοείται πως δεν πιστέψαμε ότι η Μαρίνα Σάττι ήταν κουρασμένη στη συνέντευξη Τύπου και γι’ αυτό χασμουριόταν. Απογοητεύτηκα πάρα πολύ. Μεγάλη απογοήτευση από τη συμπεριφορά της Σάττι» υπογράμμισε ο Ιωνάθαν Ιάτρου, μουσικός παραγωγός που ζει στο Ισραήλ.

Από την πλευρά της, η Ελληνίδα τραγουδίστρια επεσήμανε, επιστρέφοντας από τη Σουηδία, ότι «πάνω κάτω αυτό που ξέραμε συνέβη στην Eurovision. Είχα μια αγωνία για το αν θα το φέρω εις πέρας, οπότε χάρηκα που η παρουσίαση μας στον τελικό ήταν καλή. Ούτε πυρετό είχα, ούτε κάτι τέτοιο. Απλώς είχα κρυώσει. Παρερμηνεύτηκαν οι προθέσεις μου, τα λόγια μου. Μετά από μια ημέρα που ήμασταν 15 ώρες στην αρένα, πήγαμε στη συνέντευξη τύπου, μίλησα πρώτη. Από εκεί και πέρα πέρασε μια ώρα που είμασταν μέσα στον χώρο χαλαροί και υπήρχε ένα γκρουπ Ελλήνων μπροστά μου που χαζολογούσαμε. Πάνω στο θέμα του Ισραήλ δεν θα το έκανα καθόλου με αυτόν τον τρόπο και τα χασμουρητά. Ίσως χαζομάρα μου που θεώρησα ότι εκείνη τη στιγμή είχε φύγει το focus από πάνω μου, αλλά αν δείτε όλη τη συνέντευξη τύπου θα δείτε όλο το χαζολόγημα».

Eurovision 2024: Το μεγάλο λάθος που έκανε στο live η Μαρίνα Σάττι – Την “δίκασαν” οι λίγοι Έλληνες που το κατάλαβαν

Στη μαγευτική σκηνή της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας, η Μαρίνα Σάττι αντιμετώπισε σημαντικές προκλήσεις, όπως υψηλός πυρετός και φαρυγγίτιδα, αλλά κατάφερε να παρουσιάσει μια αξιομνημόνευτη ερμηνεία με το τραγούδι «Zari». Παρά τις αντιξοότητες, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό της, εξασφάλισε τη θέση της για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Η Επιμονή και Η Θέληση Της Να Ξεπεράσει Τις Δυσκολίες

Παρά την ευδιαθεσία και την αυτοπεποίθηση που επέδειξε, η Σάττι αντιμετώπισε τεχνικά θέματα με τον ήχο κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της. Τα προβλήματα αυτά δυστυχώς δεν βοήθησαν στην κατάσταση, αλλά η τραγουδίστρια διατήρησε την ψυχραιμία της.

Η Μαρίνα Σάττι γκρέμισε το στάδιοΜαρίνα Σάττι

Προβλήματα με το Μικρόφωνο Κατά τη Διάρκεια της Εμφάνισης

Από την αρχή της εμφάνισής της στη σκηνή, το μικρόφωνο φάνηκε να «χάνει» τον ήχο, κυρίως λόγω της εντυπωσιακής χορογραφίας που απαιτούσε από τη Σάττι να κινείται ενεργητικά, απομακρύνοντας κατά διαστήματα το μικρόφωνο από το στόμα της. Πολλοί τηλεθεατές σχολίασαν ότι ίσως θα ήταν προτιμότερο η χρήση χειλόφωνου για να αποφεύγονται τέτοιου είδους τεχνικά εμπόδια.

Δείτε την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι:

Ακολουθούν Σχόλια στο Χ:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: