Μαρία Τζομπανάκη: Aνέβασε φωτογραφία από όταν κέρδισε στα καλλιστεία και έκανε όλους τους άντρες να παραμιλάνε

May 14, 2024

Μαρία Τζομπανάκη: Aνέβασε φωτογραφία από όταν κέρδισε στα καλλιστεία και έκανε όλους τους άντρες να παραμιλάνε


Διαφ.

Η Μαρία Τζομπανάκη, μπορεί να έχει διαγράψει μία λαμπρή καριέρα στην υποκριτική, αλλά έχει περάσει και από το μόντελινγκ και μάλιστα, έχει λάβει μέρος και σε καλλιστεία, πριν 49 χρόνια.

Το πέρασμα της Μαρίας Τζομπανάκη από το μόντελινγκ

Ειδικότερα, η ηθοποιός, όχι μόνο συμμετείχε στα καλλιστεία, αλλά κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο της Αναπληρωματικής Μις Ελλάς.

Αναπληρωματικής Μις Ελλάς η Μαρία Τζομπανάκη

Μαρία Τζομπανάκη καλλιστεία

Απαράμιλλη, αυθεντική ομορφιά: H Μαρία Τζομπανάκη ανέβασε τη φωτογραφία που έκανε όλους τους άντρες να παραμιλάνε

Η Μαρία Τζομπανάκη είχε τα γενέθλιά της, χθες, Δευτέρα, καθώς έκλεισε τα 68 της χρόνια και μέσω ανάρτησής της στο instagram, με μια φράση της λέει πως δεν μετανιώνει για όσα έχει ζήσει.

Η πρωταγωνίστρια του Σασμού δημοσίευσε μια φωτογραφία της από τα παλιά, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram – στο οποίο είναι ιδιαίτερα ενεργή – θέλοντας να μοιραστεί πόσο ευγνώμων είναι για όσα έχει ζήσει και πως ο χρόνος και τα «κάλλη» που παίρνει μαζί του δεν την απασχολούν.

«Ευγνώμων για την ζωή που έζησα… και χαλάλι για “τα νιάτα και τα κάλλη που δεν ξαναγυρίζουν πάλι”» ήταν η λεζάντα που συνόδευσε η ηθοποιός τη φωτογραφία της.

Η ανάρτηση της Μαρίας Τζομπανάκη για τα γενέθλιά της

Οι ευχές των ακολούθων της ήταν πολλές, οι οποίοι σχολίασαν πόσο αυθεντικά όμορφη είναι όλα αυτά τα χρόνια, ενώ σε κάποιους θύμισε και την Λάουρα, τον ρόλο στην ομώνυμη σειρά στην ΥΕΝΕΔ το 1980, οπότε η Μαρία Τζομπανάκη ήταν μόλις 24 χρονών.

Μαρία Τζομπανάκη γενέθλια

Μαρία Τζομπανάκη γενέθλια

Η Μαρία Τζομπανάκη νιώθει όμορφα με τον εαυτό της

Όπως έχει επισημάνει η Μαρία Τζομπανάκη σε συνέντευξή της στο “Mega Kαλημέρα” για τον χρόνο που περνάει «υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός στην τηλεόραση και ιδιαίτερα όσον αφορά τις γυναίκες. Είναι παράσημο να μπορείς να ζεις, να μεγαλώνεις και να γερνάς μέσα στη δημιουργία. Δεν μπορείς να είσαι 60 και να παίξεις την 25χρονη, ντροπή. Θέλω να πω στις κυρίες συναδέλφους μου να μην φοβούνται να δείξουν τις ρυτίδες τους, το μεγάλωμά τους. Η ζωή είναι όμορφη από την αρχή μέχρι τη στιγμή που μεγαλώνεις. Μου αρέσω έτσι όπως είμαι, πάντα μου άρεσα. Σε όλες τις ηλικίες μου ένιωθα πάρα πολύ καλά. Υπήρχαν περίοδοι που δεν ήμουν καλά, αλλά δεν είχε να κάνει με την εμφάνισή μου. Με διάφορα πράγματα που είχα περάσει, κλείστηκα στον εαυτό μου».

Όσον αφορά τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη, η ηθοποιός είχε επισημάνει τον Οκτώβριο του 2023 «εάν ξεκινήσω να μιλάω γι’ αυτόν, θα μιλάω μέχρι το πρωί. Την πρώτη χρονιά που παίζαμε μαζί τηλεοπτικά είχα ξεχάσει τα λόγια μου σε μία σκηνή από την συγκίνηση. Στην αρχή δεν μπορούσα να τον δω σαν συνάδελφο, είναι το παιδί μου. Πάντα τον εκτιμώ για την εξέλιξή του και για αυτό που είναι. Παίζοντας μαζί του στην τηλεόραση καταλαβαίνω ποσό αξιοπρεπώς αφοσιωμένος είναι σε αυτό το κομμάτι. Τον καμαρώνω συνέχεια και του δίνω την ευχή μου πάντα».

Μαρία Τζομπανάκη γενέθλια


Πηγή

Διαβάστε επίσης: