«Θα το πω δεν ντρέπομαι»: Η Μαρία Ιωαννίδου αποκάλυψε τη σχέση της με διάσημο ταγουδιστή για 1η φορά

May 14, 2024

«Θα το πω δεν ντρέπομαι»: Η Μαρία Ιωαννίδου αποκάλυψε τη σχέση της με διάσημο ταγουδιστή για 1η φορά


Διαφ.

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» συναντήθηκε με τη Μαρία Ιωαννίδου, η οποία αναφέρθηκε στο βιβλίο της και τις αποκαλύψεις που περιλαμβάνει, καθώς επίσης και στον Φρέντυ Γερμανό.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης, στους εμμονικούς θαυμαστές της και τις κρυφές επιθέσεις που δέχεται.

«Δεν με αγαπάνε όλοι, έχω φάει “καρφώματα”. Είχα έναν θαυμαστή που ερχόταν με ανθοδέσμη στο θέατρο και έναν άλλον που ήταν επικίνδυνος με παρακολουθούσε», είπε αρχικά η Μαρία Ιωαννίδου.

Για τον Φρέντι Γερμανό ανέφερε: «Ο Φρέντι Γερμανός έκανε τα πιο ακριβά δώρα. Δεν έρχεται πια στον ύπνο μου και του έχω θυμώσει. Πιστεύω με έχει βοηθήσει με τον τρόπο του. έχω διαβάσει παραψυχολογία και ισχύει ότι ο πνεύμα ζει. Πως θα μπορούσε να ζήσει ο Φρέντι με ένα βλαμμένο σαν εμένα;».

«Έγραψα ένα βιβλίο με τίτλο “Άνω τελεία”. Έχει αποκαλύψεις. Ξέρετε ότι είχα σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα 6-7 μήνες; Δεν ντρέπομαι να το πω», αποκάλυψε κλείνοντας.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

“Η Μαρία Ιωαννίδου μου απαγορεύει να λέω ότι ήμασταν συμμαθητές για να μην καταλαβαίνουν την ηλικία της. Εγώ τη λέω”

Ο Νίκος Γαλανός βρέθηκε στην εκπομπή “Στούντιο 4” και μίλησε για τα χρόνια που φοιτούσε στη δραματική σχολή και είχε συμμαθήτρια τη Μαρία Ιωαννίδου.

Ο Νίκος Γαλανός συμμαθητής με τη Μαρία Ιωαννίδου

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός «η τάξη μας είχε ενδιαφέρονται παιδιά που έκαναν καριέρα. Ο ένας από αυτούς ήταν ο Τερζόπουλος και ο άλλος ήταν ο Λευτέρης Βογιατζής. Πολύ έντεχνο. Η Μαρία Ιωαννίδου ήταν επίσης συμμαθήτριά μου, που δεν θέλει να το λέω για να μην καταλαβαίνουν την ηλικία της. Τότε ήταν 7 χρονών. Εγώ την ηλικία μου τη λέω, δεν έχω πρόβλημα… Τέλος πάντων!».

Η απαγόρευση της Μαρίας Ιωαννίδου στον Νίκο Γαλανό


Πηγή

Διαβάστε επίσης: