Έπαθε πανικό: Ανησυχία για τον σύντροφο της Σάττι, εξαφανίστηκε από παντού μετα την αποκάλυψη της σχέσης τους

May 14, 2024

Έπαθε πανικό: Ανησυχία για τον σύντροφο της Σάττι, εξαφανίστηκε από παντού μετα την αποκάλυψη της σχέσης τους


Διαφ.

Η Μαρίνα Σάττι διατηρεί ερωτική σχέση με τον γοητευτικό δικηγόρο Ορέστη Καραγιάννη εδώ και οκτώ μήνες, όπως αποκαλύφθηκε από την εκπομπή «Super Κατερίνα» της Κατερίνας Καινούργιου. Στο πλαίσιο αυτής της αποκάλυψης διευκρινίστηκαν λεπτομέρειες σχετικά με τον 37χρονο που κατάφερε να κερδίσει την καρδιά της τραγουδίστριας, η οποία εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision του 2024.

Επιπλέον, ο Ορέστης Καραγιάννης αποτελεί κολλητό φίλο του αδελφού της Κατερίνας Καινούργιου, του Πάνου Καινούργιου, και η φιλία τους αποτυπώνεται σε πολλές φωτογραφίες στα κοινωνικά μέσα.

Ο επιτυχημένος δικηγόρος που διατηρεί σχέση με τη Μαρίνα Σάττι απασχολείται σε ένα κεντρικό δικηγορικό γραφείο στην περιοχή του Κολωνακίου, εξειδικευμένος σε θέματα που σχετίζονται με τον κλάδο των ακινήτων.

Λίγο μετά την αποκάλυψη για την σχέση του, ο Ορέστης Καραγιάννης επέλεξε να διαγράψει τους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα. Παρουσιάζεται επίσης ως ένα άτομο με διακριτική συμπεριφορά, κάτι που επιβεβαιώνεται από πηγές που τον ξέρουν προσωπικά.

Δείτε φωτογραφίες από τον σύντροφο της Μαρίνας Σάττι:

Δεν το πιστεύει η Μαρίνα Σάττι, έγινε το αδιανόητο: Έχασε την Eurovision όμως κέρδισε κάτι άλλο, μεγάλη αλλαγή

Η Μαρίνα Σάττι μαζί με τους χορευτές της εμφανίστηκαν στη 12η θέση του μεγάλου τελικού της Eurovision 2024, ξεσήκωσαν το κοινό αλλά και τα εκατομμύρια τηλεθεατών.

Η Μαρίνα Σάττι θα έχει για πολύ καιρό να θυμάται αυτό το υπέροχο μουσικό ταξίδι, το οποίο χάρισε στην Ελλάδα την καλύτερη δυνατή θέση ανάμεσα σε άλλες 25 χώρες που έφτασαν μέχρι τον τελικό.

Η Μαρίνα Σάττι, ακριβώς όπως και στον ημιτελικό, εμφανίστηκε φορώντας το φόρεμα που συνδυάζει λευκό με μεταλλικό λιλά χρώμα και τις ψηλές μαύρες μπότες, με τους χορευτές της να είναι ντυμένοι στα μαύρα.

Η Ελλάδα εμφανίστηκε στην 12η θέση στη σειρά του σόου και κατάφερε να κάνει την Ευρώπη να στραφεί πάνω της και να παραμείνει εκεί μέχρι την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως ο διακεκριμένος χορογράφος Majnoon έχει δημιουργήσει μια χορογραφία που όπως είδατε κι εσείς συνδυάζει το street style με χαρακτηριστικές κινήσεις από ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς.

Η αποθέωση της Μαρίνας Σάττι είναι εμφανής και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου οι followers της… εκτοξεύτηκαν αμέσως μετά τον μεγάλο τελικό!

Συγκεκριμένα, η εκπρόσωπος της χώρας μας στην Eurovision 2024 είχε 200.000 followers στο Instagram και μετά την εκρηκτική εμφάνισή της στον μεγάλο τελικό άγγιξε τους… 270.000!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: