Κοργιαλάς για Σάττι: «Δεν το παίζεις πανκιό απ’ τα Εξάρχεια με ροζ βρακάκι, οι χορευτές της να μας τα… ξαναπούν»

May 15, 2024

Κοργιαλάς για Σάττι: «Δεν το παίζεις πανκιό απ’ τα Εξάρχεια με ροζ βρακάκι, οι χορευτές της να μας τα… ξαναπούν»


Διαφ.

O Δημήτρης Κοργιαλάς σχολίασε την Eurovision, αλλά και την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι με το «Ζάρι».

Η τραγουδίστρια κατάφερε να κατακτήσει την 11η θέση στον διαγωνισμό, με την Ελβετία να είναι η μεγάλη νικήτρια. Ακολούθησαν η Κροατία και η Ουκρανία.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αρχικά, σχολίασε: «Η Μαρίνα ήταν μια χαρά, καταπληκτική σε αυτό που έκανε. Το τραγούδι δεν μου άρεσε καθόλου, είναι ένα συνονθύλευμα πραγμάτων που ποτέ δεν κατάλαβα τι ήταν. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχω δίκιο, αλλά εμένα δεν μου άρεσε. Δεν πας να το παίξεις στη Eurovision πανκιό από τα εξάρχεια και να φοράς και ροζ βρακάκι».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Τη Μαρίνα την αγαπώ πάρα πολύ κι ήμουν από τους πρώτους που την είχαν ανακαλύψει από την αρχή, την είχα πάει στις εταιρείες για να βγάλει δίσκο. Είναι πολύ καλή performer και τραγουδίστρια, αλλά δεν μου άρεσε το από κάτω πράγμα, που μάλλον είχε και τη μεγαλύτερη σημασία».

Για τις δηλώσεις των χορευτών της, που είπαν ότι είναι «Έλληνες Τούρκοι από τη Δυτική Θράκη», ανέφερε: «Ας ξαναμασήσουν τα στραγάλια που έχουν στο στόμα τους οι χορευτές της κι ας μας τα ξαναπούν».

Τέλος, εξήγησε πως αν και στηρίζει την Παλαιστίνη, στη Eurovision του άρεσε η συμμετοχή του Ισραήλ. «Στο σπίτι μου έχω τη σημαία της Παλαιστίνης και τη μαντίλα, αλλά στη Eurovision υποστήριζα το Ισραήλ. Δεν καταλαβαίνω τη βλακεία που τη δέρνει, η μουσική είναι μουσική. Πάμε και διαγωνιζόμαστε ως χώρες», είπε κλείνοντας.

«Είμαι η μητέρα, κι εν ζωή…»: Η 1η αντίδραση της Φωτεινής Ψυχίδου για όσα είπε ο Κοργιαλάς σε συνέντευξη

Δε χάρηκε ιδιαίτερα η Φωτεινή Ψυχίδου με δηλώσεις του πρώην συντρόφου της, Δημήτρη Κοργιαλά, όπως έγινε φανερό στο «Πρωινό μας».

Συγκεκριμένα, η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο πώς ένιωσε όταν είδε τον Δημήτρη Κοργιαλά να «λυγίζει» από συγκίνηση μιλώντας δημοσίως για το παιδί τους αλλά και στον τρόπο που μίλησε για το ότι ο γιος τους μένει πλέον με τη μητέρα του.
«Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Είναι βαθιά συγκινητικό να βλέπεις έναν πατέρα, ο οποίος έχει ταυτιστεί με δύο ρόλους. Είναι εξαιρετικά άβολο για εμένα, γιατί εγώ είμαι ο άλλος ρόλος, είμαι μητέρα κι εν ζωή. Ο Θανάσης, που είναι πέντε ετών, φυσικά και θα τα καταφέρει, όχι όμως επειδή είναι Κοργιαλάκι, αλλά επειδή έχει δύο γονείς, οι οποίοι θα τον υποστηρίζουν με γνώμονα πάντα το δικό του όφελος και δευτερευόντως τις όποιες μεταξύ μας ασυμφωνίες» ανέφερε η Φωτεινή Ψυχίδου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: